ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ

 

ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στα πλαίσια της βοήθειας προς το συνάνθρωπο ο κ. Διονύσης Πασχάλης, Πρόεδρος του Oμώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, ικανοποίησε το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και κατασκεύασε ιατρείο πρώτων βοηθειών εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, πλήρως εξοπλισμένο. Το ιατρείο κρίθηκε απαραίτητο για τη συνδρομή πρώτων βοηθειών προς τους εργαζόμενος και τους συμπολίτες μας που βρίσκονται εντός του Δικαστικού Μεγάρου, εφόσον υπάρξει ανάγκη, έχοντας κατά νου τα πρόσφατα παραδείγματα ανθρώπων των οποίων κινδύνευσε η ζωή τους εντός των δικαστηρίων και δεν υπήρχε ιατρείο, ιατρός και απινιδωτής για να βοηθηθούν.

Από τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούμε θερμά τον κ. Διονύση Πασχάλη για την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Σύλλογό μας και το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης.

Δηλώνω επίσης και ενημερώνω ότι λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που πλήττει τη χώρα μας, τα προγραμματισμένα εγκαίνια του ιατρείου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

 

Για το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Δημητρόπουλος

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ