Γ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: “Ευτυχώς, που υπάρχουν η κατά τα άλλα «χρεοκοπημένη» ΔΕΗ και ο υπό ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ"

Γ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ:

“Ευτυχώς, που υπάρχουν η κατά τα άλλα «χρεοκοπημένη» ΔΕΗ και ο υπό ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, κ. Γιώργος Αδαμίδης, σχετικά με την απόφαση της διοίκησης της ΔΕΗ να καλύψει οικονομικά ελλείψεις του υπουργείου Υγείας σε μάσκες και υγειονομικό υλικό. Ο κ. Αδαμίδης υπογραμμίζει:

“Ευτυχώς, που υπάρχουν η κατά τα άλλα «χρεοκοπημένη» ΔΕΗ και ο υπό ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ για να καλύψουν τις ελλείψεις του υπουργείου Υγείας σε μάσκες και υγειονομικό υλικό και όχι μόνο.

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία των διοικήσεων του Ομίλου ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ, αρκεί να μην είναι ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις της πολιτικής ηγεσίας. Κανείς δεν διαφωνεί με ανάλογες προσφορές αλλά τρομάζω στην ιδέα ότι μπορεί να έγινε για κάτι τέτοιο.

Για άλλη μία φορά εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση και τον απόλυτο σεβασμό μου στους εργαζομένους μαχητές της ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ προκειμένου να ηλεκτροδοτείται η χώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Την ίδια ώρα στα νοσοκομεία της πατρίδας μας χιλιάδες γιατροί, νοσηλευτές και παραιατρικό προσωπικό δίνουν μια μεγάλη μάχη και μαζί με το σεβασμό μας (ίσως και πριν από αυτόν) χρειάζονται τα απαραίτητα για τη δουλειά τους . Όπως και όλοι όσοι εργάζονται υπό αυτές τις έκτακτες συνθήκες (σώματα ασφαλείας, εργαζομενοι στο φαρμακεία στα σουπερμάρκετ στην καθαριότητα στις συγκοινωνίες και όπου αλλού χρειάζεται).

Εμείς για να τους βοηθήσουμε χρειάζεται να κάνουμε ένα πολύ απλό πράγμα.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”.

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ