ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών επισκέψεων στο πλαίσιο του έργου 4PLUS

By Δεκεμβρίου 11, 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών επισκέψεων σε σχολεία, κέντρα ειδικής φροντίδας, Δήμους, εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας, στην Δυτική Μακεδονία και ειδικότερα στους νομούς Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, οι οποίες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου PublicawarenessPreparednessParticipationandCoordinationforCivilProtectionforAll/PLUSτο οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα InterregIPACBCΕλλάδα-Αλβανία 2014-2020. Οι επισκέψεις εντάσσονται στο παραδοτέο 2.3.5 του έργου 4PLUS και υπό τον τίτλο Joint Advocacy&LobbyingCampaign –Κοινή υποστήριξη και εκστρατεία άσκησης πίεσης.

Αντικείμενο της επίσκεψης αποτέλεσε η παροχή βασικών πληροφοριών αναφορικά με την πολιτική προστασία για όλους, με την ενσωμάτωση της διάστασης της αναπηρίας. Πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε (15) συναντήσεις στο πλαίσιο των οποίων συμμετείχαν υπεύθυνοι πολιτικής προστασίας των Δήμων της περιοχής αναφοράς, εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας, καθηγητές σχολείων, μαθητές ειδικών σχολείων καθώς και τρόφιμοι και προσωπικό κέντρων αποκατάστασης.

Στο έργο 4PLUS συμμετέχει η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας από κοινού με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, την Ένωση Δήμων Αλβανίας, το Δήμο Kolonje και το Κέντρο Αστικών Μελετών των Τιράνων.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ