Με 13 Δημάρχους οι συνεδριάσεις της ΠΕΔ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

By Σεπτεμβρίου 12, 2019

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν παλαιά και νέα μέλη, ενώ όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο προσωρινός πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γ. Δασταμάνης στο νέο Δ.Σ. θα συμμετέχουν κανονικά και οι 13 Δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας.
“Είναι μια θετική εξέλιξη να συμμετέχουμε στο συλλογικό όργανο των Δήμων”, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Βελβεντού Μ. Στεργίου, πριν την πρώτη συνεδρίαση της ΠΕΔ, συμπληρώνοντας πως: “Είμαστε μονίμως σε εγρήγορση από τις 7 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Τα βασικό σε μας είναι ότι θα χρεωθούμε αρκετά από τον ενιαίο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, χωρίς πραγματικά να ήταν κάτι που μας αναλογούσε. Δεν έχουμε απορριμματοφόρο. Είναι κατεστραμμένο. Ζητήσαμε βοήθεια από την ΚΕΔΕ μήπως κάποιος άλλος Δήμος μας δώσει ένα απορριμματοφόρο”.
Ο Λ. Μαλούτας, σχετικά με το θέμα για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πανηγυριών σε Σέρβια και Κοζάνη, ώστε να μη συμπίπτουν κάποιες μέρες:
“Θα βρεθούμε με τον συνάδελφο Δήμαρχο Σερβίων να κουβεντιάσουμε. Όλα αυτά τα θέματα λύνονται με διάλογο, και συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να βρούμε ένα πλαίσιο συνεργασίας”, Ο  Δήμαρχος Σερβιών X. Ελευθερίου, που επίσης βρέθηκε εκεί, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το θέμα.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ