«Γέφυρα Ζωής»: Μήνυμα ζωής με αιμοδοσία και Αγιασμό στο γήπεδο Δρεπάνου από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Ελλησπόντου, Ηρακλής Δρεπάνου

Μήνυμα Ζωής με Αιμοδοσία και Αγιασμό στο Γήπεδο Δρεπάνου από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Ελλησπόντου (Ηρακλής Δρεπάνου),που προκρίθηκε στην επόμενη φάση κυπέλου νικώντας τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, τον πολιτιστικός Σύλλογο & τον σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Δρεπάνου.

Καλοκαιρινή συνάντηση με την διοίκηση τη ομάδας Ηρακλής Δρεπάνου με ενδιαφέρον για διοργάνωση Αιμοδοσίας, πολύ επιτυχημένης μάλιστα εκ του αποτελέσματος, έτσι τόσο απλά ήρθε και το Δ.Δ. Δρεπάνου στην μεγάλη Οικογένεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Θέλουμε να πιστεύουμε και ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από όλους τους συλλόγους, Αθλητικούς και πολιτιστικούς, ώστε να εντάξουν την Εθελοντική Αιμοδοσία και γενικότερα τη Δωρεά Ζωής στις δραστηριότητες τους.

Φώτη, Μακάριε και όλους τους συμμετέχοντες σας ευχαριστούμε, σας ευχαριστούμε για λογαριασμό αυτών που θα βοηθηθούν από την προσφορά σας!

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες

Last modified on Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 13:08
Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ