Δ. Μακεδονία: Με ρεαλισμό και ξεκάθαρους στόχους το επιχειρησιακό σχέδιο της – Σφοδρά πυρά από την αντιπολίτευση

By Σεπτεμβρίου 14, 2018

Μόνο ρεαλισμό και ξεκάθαρους στόχους με μετρήσιμα αποτελέσματα εμπεριέχει το επιχειρησιακό πρόγραμμα 2015-2019 της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης κατά διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει όραμα, μπορεί να ελέγχεται καθημερινά από τον απλό πολίτη με βάση το λογισμικό που αναπτύχθηκε.

Το επιχειρησιακό πρόγραμμα που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία καταψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης οι οποίες καταφέρθηκαν εναντίον της περιφερειακής αρχής με βαρύς χαρακτηρισμούς. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Δακής έκανε λόγο για ένα εξαιρετικά προσβλητικό προς τους πολίτες πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί μια φαρσοκωμωδία που έρχεται μάλιστα με καθυστέρηση και δη λίγους μήνες πριν τις εκλογές στο περιφερειακό συμβούλιο.

Για εμπαιγμό των πολιτών έκανε λόγο και η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γεωργία Ζεμπελιάδου τονίζοντας ότι η περιφερειακή αρχή κινείται χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο. Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Βήττας από την Αγωνιστική συνεργασία εξήρε μεν το έργο των υπηρεσιών

Πηγή

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ