Άργος Ορεστικό: Επαφές του δημάρχου στην Αθήνα

By Σεπτεμβρίου 12, 2018

Σειρά επαφών στην Αθήνα, για την προώθηση σημαντικών θεμάτων του Δήμου, είχε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου. Επισκέφθηκε την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου, με την οποία είχε εκτενή συζήτηση για το μεγάλο πρόβλημα των ελληνοποιήσεων των φασολιών και την εξεύρεση πιθανών λύσεων. Παράλληλα συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα προκήρυξης του Μέτρου  που αφορά τα αρδευτικά δίκτυα, με τον Δήμο να προτάσσει αυτά του Γέρμα και του Βοτανίου – Αμπελοχωρίου – Αμμουδάρας.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού επισκέφθηκε την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία»  για να ενημερωθεί για την πορεία αξιολόγησης της πρότασης αναστύλωσης του δημοτικού σχολείου Παλαιού Κωσταραζίου, που έχει ήδη καταθέσει ο Δήμος, αλλά και για το χρονοδιάγραμμα υποβολής της πρότασης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» που αναμένεται σύντομα να κατατεθεί.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με συμβούλους του Υπουργού Εσωτερικών για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος Φιλόδημος, για έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, αγροτικής οδοποιίας, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού υποδομών δημόσιων κτιρίων και παιδικών χαρών, αλλά και με τη Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας για τις νομοθετικές διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης. Τέλος ο κ. Κεπαπτσόγλου είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες Υπουργείων για την επίσπευση των διαδικασιών κατασκευής του κλειστού κολυμβητηρίου στον Δήμο Άργους Ορεστικού.

Πηγή

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ