Απάντηση ΠΕΔ για τα λεωφορεία στο συλλαλητήριο για το Μακεδονικό

By Σεπτεμβρίου 07, 2018

Έως  και  9.000  ευρώ, έχει αποφασίσει να διαθέσει η Διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Δυτ. Μακεδονίας, για την μετακίνηση με λεωφορεία στην Δ.Ε.Θ , κατοίκων της περιοχής που επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας  το Σάββατο, ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτό ανέφερε   η Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Δ  Δυτ. Μακεδονίας και πρώην Δήμαρχος Εορδαίας  Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υπογράμμισε ότι «η απόφαση αυτή ελήφθη,  έπειτα από αίτημα  που διατυπώθηκε  στην Π.Ε.Δ , από τους εκπροσώπους των περισσοτέρων Δήμων  της περιοχής».

Η  κ. Βρυζίδου  διευκρίνισε ότι το τελικό κόστος θα εξαρτηθεί από  τον αριθμό των λεωφορείων που θα χρησιμοποιηθούν και τον αριθμό των μετακινούμενων κατοίκων, ενώ σε ότι αφορά το εάν έχει στηριχθεί οικονομικά η μετακίνηση κατοίκων σε παλαιότερα συλλαλητήρια στην Δ.Ε.Θ για άλλα θέματα, τόνισε ότι «οι ίδιοι οι κάτοικοι απευθύνθηκαν τώρα στους Δημάρχους, οι οποίοι  με την σειρά τους ζήτησαν την συνδρομή της Π.Ε.Δ».

Πηγή

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ