Στην Καστοριά ο Νίκος Λυσσαρίδης

By Οκτωβρίου 10, 2021 37

Στην Καστοριά σε μια πολύ αξιόλογη εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης κ. Νίκος Λυσσαρίδης παρακολουθώντας  την Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας R2bKastoria (Research & Business).  Μέσω της έκθεσης έγινε παρουσίαση καινοτόμων ιδεών και καινοτόμες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με προϊόντα που προέκυψαν από την συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς.

Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε πως: “η καινοτομία είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα, σαν Περιφέρεια έχουμε προτεραιότητα μέσα στο 2022 να προωθήσουμε μια νέα κουλτούρα επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας. Ένα νέο οικοσύστημα Καινοτομίας στην Περιφέρεια μας, όπου μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, πανεπιστήμια και επενδυτές, θα καταφέρουμε να μετατρέπουμε ιδέες σε νεοφυείς εταιρείες (start-ups), τροφοδοτώντας το αναπτυξιακό μέλλον της περιοχής μας. Συγχαρητήρια

στους διοργανωτές, το Επιμελητήριο Καστοριάς και το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας’.

 

Rate this item
(0 votes)

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ