Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο δήμο Δεσκάτης Γρεβενών

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο δήμο Δεσκάτης Γρεβενών. Αύριο   Τετάρτη 15 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν: Δημοτική βραδιά με την Γωγώ Τσαμπά στο Τριφύλλι, δημοτική βραδιά στην Τρικοκκιά και δημοτική – Λαϊκή και Ποντιακή βραδιά στην κεντρική πλατεία Παλιουριάς. Την Πέμπτη 16 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί χοροεσπερίδα, με δημοτική ορχήστρα, στην πλατεία Κατακαλης.

Γρεβενά: Εκδηλώσεις στον Βατόλακκο

Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο  Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου Γρεβενών, την Τρίτη 14 και το Τετάρτη 15 Αυγούστου. Και τις δύο ημέρες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποντιακό γλέντι, στον αύλιο χώρου του Συλλόγου. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 10 το βράδυ και η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ.

Γρεβενά: Παραδοσιακή βραδιά στην Αβδέλα

Παραδοσιακή βραδιά με το μουσικό σχήμα «ΛΑΛΗΤΑΔΕΣ» διοργανώνει ο  Σύλλογος Αβδελλιωτών «Η Βασιλίτσα»  την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ στην πλατεία της Αβδέλλας.

Γρεβενά: Δημοτική βραδιά στην Ανθρακιά

Πανηγύρι  με δημοτική μουσική και τραγούδια με τους: Θύμιο Καφετζή και Βασίλη Γκαμπράνη, διοργανώνει  την Τρίτη 14 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του σχολείου στην Ανθρακιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανθρακιάς

Last modified on Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 13:50

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ