Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παραπληροφόρηση της ποιότητας του νερού στους Αμπελόκηπους προχωρά ο Δήμος Αργούς Ορεστικού

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και στόχο την δίωξη αλλά και απόδοση ευθυνών για τον πανικό που δημιουργήθηκε στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αμπελοκήπων του Δήμου Άργους Ορεστικού προχωρά ο Δήμος όπως ανέφερε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

Τόνισε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες υγείας της ΠΕ Καστοριάς αντιμετώπισαν με «ελαφρότητα» και ανευθυνότητα τα αποτελέσματα των μετρήσεων τις οποίες παρέδωσε στην υπηρεσία ένα προωτοσυνεργαζόμενο εργαστήρι, μια προχειρότητα η οποία θα έπρεπε να γίνει αντιληπτή και να προχωρήσουν περαιτέρω έλεγχοι.

Ο κ. Κεπαπτσόγλου υπογράμμισε πως όλο αυτό το γεγονός δεν θα το αφήσει στην τύχη του και θα δώσει όσοι συνέχεια χρειαστεί μέχρις ότου διαλευκανθούν και αποδοθούν ευθύνες.

Ο ίδιος επεσήμανε πως ο δήμος είχε στην διάθεση αρκετές μετρήσεις που αποδείκνυαν το λάθος και σημείωσε πως για την διασφάλιση της ποιότητας των υδάτων ο Δήμος του Άργους Ορεστικού έχει φροντίσει στην τοποθέτηση φίλτρων ενεργού άνθρακα στην ύδρευση αλλά και στην διενέργεια μετρήσεων σε περίπου 150 μετρήσεων τα αποτελέσματα των οποίων θα επιτρέψουν να υπάρχει μια πλήρη εικόνα της ποιότητας αλλά και πιθανών κίνδυνων στο νερό.

Πηγή

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ