Γρεβενά: Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις!

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Δεσκάτη Γρεβενών. Την Παρασκευή 10 Αυγούστου μουσική συναυλία με την ΓΛΥΚΕΡΙΑ στις 9:30 το βράδυ στο γήπεδο Δεσκάτης και επίσης την ίδια μέρα έντεχνη –λαϊκή βραδιά στο φράγμα Κατάκαλης στις 9 το βράδυ.

Το Σάββατο 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το Αντάμωμα Δασοχωρίου και Δημοτικό γλέντι στις 9 το βράδυ, έντεχνη βραδιά με τον Μάκη Σεβίλογλου στην Παλουριά στις 9 το βράδυ, πεζοπορία στους καταρράκτες της Παλιουριάς στις 7 το πρωί, ημερίδα για υπολογιστές στο Πνευματικό κέντρο Παλιουριάς στις 6 το απόγευμα και τέλος έντεχνη βραδιά στο φράγμα της Κατάκαλης στις 9 το βράδυ.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει Δημοτική βραδιά παραδοσιακών χορών στην κεντρική πλατεία Δεσκάτης στις 9 το βράδυ, Ποντιακή βραδιά στην πλατεία Παλιουριάς στις 9 το βράδυ, Κλόουν και ξυλοπόδαρος στην κεντρική πλατεία Κατάκαλης στις 4 το απόγευμα. 

Γρεβενά: Ετήσιος χορός

Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπουριού η « ΓΙΟΡΓΙΑΝΗ» θα γίνει την Παρασκευή 10 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο αύλειο χώρο του σχολείου του χωριού.

Γρεβενά: Συναυλία στη Σαμαρίνα

Συναυλία με τους Ευτυχία Μητρίτσα και Σταύρο Σιόλα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο προαύλειο χώρο του σχολείου στην Σαμαρίνα Γρεβενών. Την συναυλία διοργανώνουν ο Σύνδεσμός Σαμαριναίων Αθηνών και ο Σύνδεσμός Σαμαριναίων Λάρισας υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Γρεβενά: Ετήσιο Αντάμωμα στο Μεγάλο Σειρήνη

Το ετήσιο Αντάμωμα τους πραγματοποιούν ο Αθλητικός όμιλος Μεγάλου Σειρηνίου « Σειρήνα» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σειρηνίου « Το Λειψοκούκι» την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην πλατεία του χωριού. 

Γρεβενά: Διήμερες εκδηλώσεις στο Πρόσβορρο

Διήμερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πρόσβορρο Γρεβενών το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Αυγούστου. Συγκεκριμένα το Σάββατο 11 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει διασκέδαση με παραδοσιακή μουσική με το συγκρότημα του Βαλάντη Βρακά και Σπύρου Παππά. Είσοδος 5 ευρώ. Την Κυριακή 12 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί έντεχνη- ροκ βραδιά με τους Δημήτρη Κιτσούλη, Φώτη Παππά και Γιώργο Οικονόμου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Γρεβενά: Γιορτή φασολιού στο Μικρολίβαδο

Γιορτή φασολιού διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρολιβαδιωτών « Η ΠΥΡΟΣΤΙΑ» το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στον αύλειο χώρο του σχολείου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα και προσφορά φασολιών.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ