ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Μανώλης Χιώτης - Μαίρη Λίντα

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ   ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1999

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:  Μανώλης Χιώτης - Μαίρη Λίντα

 Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος κλείνοντας τον μεγάλο, νοσταλγικό κύκλο των 30 μεταδόσεων, με σημαντικές εκδηλώσεις της σαραντάχρονης πορείας του, μικρό πολιτιστικό και ψυχολογικό αντίδοτο στον καιρό της καραντίνας, επανέρχεται για να μεταδώσει από τις συχνότητες του «TOP Channel», που ακατάπαυστα μας ακολουθεί και μας προβάλλει, την Παρασκευή 28 Μάϊου 2021 και ώρα 22:30 το βράδυ και σε επανάληψη τη Δευτέρα 31 Μάϊου στις 13:00 το μεσημέρι, ένα αξέχαστο, για όσους το έζησαν, καλλιτεχνικό γεγονός που πραγματοποιήσαμε στην καλοκαιρινή μας αυλή το1999.

Πρόκειται για το αφιέρωμα στο πιο δημοφιλές, καλλιτεχνικό, μουσικό ζευγάρι Μανώλης Χιώτης - Μαίρη Λίντα, που μεσουράνησε στην ιστορική εποχή της απόλυτης διασκέδασης των Ελλήνων, στα αναψυκτήρια της χώρας, στις δεκαετίες του 50 και του 60.

Στο πρώτο μέρος, ντόπιοι μουσικοί με την επιμέλεια του Κώστα Γεροκώστα, υπογραμμίζουν την μουσική πορεία του μεγάλου συνθέτη και σολίστα με αντιπροσωπευτικά του τραγούδια, που ερμηνεύουν ο Κώστας Γεροκώστας μαζί με την αγαπημένη μας και αξέχαστη Ανθούλα Κωλέτση.

Ακολουθεί το δεύτερο μέρος στο οποίο εμφανίζεται η αξεπέραστη Μαίρη Λίντα, που ξυπνάει μνήμες με το εκτόπισμα της φωνής της και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία της.

Αξίζει να ζήσουμε άλλη μια αρχειακή μετάδοση του Συλλόγου με το αφιέρωμα που θα ανακαλέσει μνήμες στους παλιούς και θα δείξει στους νεότερους ψήγματα διασκέδασης μιας άλλης παλαιότερης, πιο ανθρώπινης εποχής στην πατρίδα μας με την Ελληνική Μουσική στο απόγειο της.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, στις 22:30 το βράδυ και σε επανάληψη τη Δευτέρα 31 Μαΐου στις 13:00 το μεσημέρι στο «TOP Channel».

Το Δ.Σ

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ