Ετήσιο μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα

 Ετήσιο μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα

 ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

 

Το μάθημα της Σεξουαλικής Αγωγής αναμένεται να ενταχθεί σύντομα σε όλα τα σχολεία. Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με Κρατικό Πανεπιστήμιο προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ετήσιο μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την Σεξουαλική Αγωγή που έχει σκοπό να καταστήσει ικανούς τους εκπαιδευτικούς να το διδάξουν. Το σεμινάριο μοριοδοτεί, τους εκπαιδευτικούς, με 2 μόρια, για διορισμούς και προσλήψεις και, με 0,5 μόρια τα στελέχη της εκπαίδευσης.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους εκπαιδευτικούς τα απαραίτητα εφόδια ώστε να έχουν την ικανότητα του σχεδιασμού του μαθήματος της Σεξουαλικής Αγωγής και να βοηθήσουν τους μαθητές, να διαχειρίζονται την σεξουαλικότητά τους, να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους, να προστατεύονται από την κακοποίηση, κ.λ.π.

Διάρκεια σεμιναρίου 400 ώρες (οκτώ μήνες) 

Θα υλοποιηθεί με δια ζώσης/διαδικτυακά μαθήματα, με εξ αποστάσεως ασύγχρονη μελέτη, με εκπόνηση εργασίας και με παρακολούθηση Εκπαιδευτικού Συνέδριου. Τα διά ζώσης / διαδικτυακά μαθήματα γίνονται πάντα Σάββατο ή Κυριακή.

Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί Πιστοποιητικό από Κρατικό Πανεπιστήμιο.

Πληροφορίες στο 6987672869 Πάτρα Αικατερίνη

Αποστολή της αίτησης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οικονομικό κόστος: 380 €

Σε όσους έχουν παρακολουθήσει Σεμινάριο με ΕΕΦ έκπτωση 340€.

 

 

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ