Ο Δήμος Φλώρινας στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

 Ο Δήμος Φλώρινας στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά

 Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας «ΕΔΔΥΠΠΥ», υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, διοργάνωσαν την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά».  Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου - Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων Η «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέσω πλατφόρμας zoom.

Η πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα τα «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» είχε χρονική διάρκεια μιάμιση ώρα, ενώ ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών πολιτών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Στο τέλος της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε συζήτηση και απαντήθηκαν τα ερωτήματα των δημοτών από τον κ. Χατζή σχετικά με την ενότητα που παρακολούθησαν.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Βασίλειος Γιαννάκης, δήλωσε: «Ο Δήμος Φλώρινας, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, συμμετέχει ενεργά σε δράσεις που αποσκοπούν στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των δημοτών και ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται της νεολαίας μας, η οποία αποτελεί το μέλλον του τόπου. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό, συμμετέχουμε στο διαδικτυακό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά και είμαι σίγουρος πως τα συμπεράσματα του προγράμματος θα αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τα ίδια τα παιδιά».

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος των ενοτήτων (σύνολο 3). Το επόμενο θέμα που θα ακολουθήσει είναι οι «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ».

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ