Η Κυβέρνηση ξεκίνησε με τα «έξυπνα μέτρα»

 ΣΥΡΙΖΑ  ΟΜ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Η Κυβέρνηση ξεκίνησε με τα «έξυπνα μέτρα»

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ  ΣΤΟ «ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ»

 

Είναι σωστό αυτό που γίνεται στην Κυψέλη; Προφανώς όχι. Είναι όμως το φυσικό επακόλουθο όταν "μαντρώνεις" παρατεταμένα με ανούσια μέτρα χωρίς αποτέλεσμα. Η κυβέρνηση "έκαψε" τα μέτρα και ο κόσμος απέκτησε "ανοσία" στην προπαγάνδα των ΜΜΕ. Τα «έξυπνα μέτρα» τα οποία ευαγγελίζονταν ακυρώθηκαν στην πράξη!

Έπρεπε να θυσιάσουμε το φθινόπωρο για να κάνουμε Χριστούγεννα! Έπρεπε να θυσιάσουμε το Χριστούγεννα  για να κάνουμε Πάσχα! και τώρα να θυσιάσουμε το Πάσχα για να κάνουμε καλοκαίρι! Το καλοκαίρι δεν θυσιάζεται! είναι για τους τουρίστες!

Αυτή δεν είναι διακυβέρνηση χώρας είναι κοροϊδία!

Οι άνθρωποι που κάνουν πάρτι στις πλατείες είναι οι ίδιοι που στην πρώτη καραντίνα δεν έκαναν πάρτι στις πλατείες. Το μόνο που μεσολάβησε είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαχειρίστηκε την πανδημία ενώ συνεχίζει το πιο μακρόχρονο και αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης έχοντας οδηγήσει την κοινωνία στα όριά της και την χώρα σε ένα τραγικό θέατρο του παραλόγου με αποκορύφωμα  την προπαγάνδα της ατομικής ευθύνης την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός έκανε βόλτες στην Πάρνηθα.

Στην Π.Ε. Κοζάνης θεωρεί παράλογο να ανοίξουν οι καταστηματάρχες κανονικά τα μαγαζιά τους με ένα  1 άτομο/25 m2  αλλά φυσιολογικό να βάζει 25 μαθητές σε χώρο 55 m2  δηλαδή 1άτομο/2 m2 περίπου. Δεν μπορούν να κατανοήσουν οι «Άριστοι» ότι δεν γίνεται χωρίς την φυσική παρουσία του καταναλωτή να δουλέψει η αγορά; Ότι ένα ρούχο πρέπει να το δοκιμάσεις πριν το πάρεις;

Η κυβέρνηση οφείλει να δράσει. Να σταματήσει να στοχοποιεί τους πολίτες. Να σταματήσει τον παραλογισμό που οδηγεί τη χώρα στη διάλυση.

Καλούμε επιτέλους τον κ. Μητσοτάκη να πάρει μέτρα για τις πραγματικές εστίες υπερμετάδοσης, όπως τα Μ.Μ.Μ. και να προχωρήσει παράλληλα και σε ένα ελεγχόμενο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Να εφαρμοστούν κανόνες ασφάλειας που θα επιτρέψουν το αυτονόητο:

Την κοινωνική ζωή με όρους σεβασμού και διασφάλισης της υγειονομικής σταθερότητας της χώρας.

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ