Οι προτάσεις και τα πάγια κλαδικά αιτήματα

ΣΕ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΜΕ ΤΟΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ   Γ.ΚΑΣΑΠΙΔΗ 

    Οι προτάσεις και  τα πάγια κλαδικά αιτήματα

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ  Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 

 Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Απριλίου διάσκεψη δια ζώσης στο γραφείο συνεδριάσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη και των εκπροσώπων του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Δυτικής Μακεδονίας, του προέδρου κ. Λιάκου και της αντιπροέδρου κ. Παλιούρα σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων μεταξύ του Συλλόγου και της Περιφερειακής αρχής. Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γυμναστηρίων Δυτικής Μακεδονίας τονίζει:

“Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν επί του παρόντος στη βιωσιμότητα και στη στήριξη των γυμναστηρίων, κατατέθηκαν προτάσεις και πάγια κλαδικά αιτήματα και υπήρξε μακροσκελής αναφορά για την στήριξη που θα πρέπει να παρασχεθεί από την Κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση κατά την επόμενη μέρα ώστε να παραμείνει ο κλάδος ζωντανός.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν θετικό και η Περιφερειακή αρχή έδειξε να κατανοεί πλήρως την άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων όντας τα γυμναστήρια τους ερμητικά κλειστά για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο ελέω πανδημίας.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε να προωθήσει τα αιτήματα και τις προτάσεις καθώς και να επισημάνει τα τεράστια προβλήματα του κλάδου και την αναγκαιότητα στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης των γυμναστηρίων στις υπόλοιπες Περιφερειακές αρχές και στην Κυβέρνηση’.

 

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ