Ένας φίλος Έφυγε...

By Οκτωβρίου 10, 2021 159

  Στον αείμνηστο, σεβάσμιο, πάνφιλο Ευθύμη Ράλλη,   πρώην  Επιθεωρητή Δ.Ε.

Αείμνηστε, επιστήθιε μας φίλε, Ευθύμη.
   Το άγγελμα του θανάτου σου μας λύπησε αφάνταστα. Γνωρίζαμε το πρόβλημα της υγείας σου που τελευταί σε βασάνιζε. Αισθανόμασταν τον σκληρό και βασανιστικό  αγώνα σου να το αντιμετωπίσεις. Πιστεύαμε πως θα το καταφέρεις  όπως πάντα κατάφερνες να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα της ζωής σου. Άλλα όμως όρισε η ακατανίκητη Ουράνια Βούληση , η Βούληση του Υψίστου και σε άρπαξε από κοντά μας. Ηδη, ''Θεία βουλήση'' , το λείψανό σου, άπνεο και άλαλο , αναπαύεται στα ιερά χώματα της πόλης της Κατερίνης και το πνεύμα σου αναδύεται στην ασώματη χώρα των Μακαρίων.Μας συνθλίβει το γεγονός που οι δυσμενείς τρέχουσες περιστάσεις δεν μας επέτρεψαν  να παραστούμε στο τελετουργικό της εξόδιου ακολουθίας του λειψάνου σου και στην απόδοση του ύστατου αποχαιρετιστήριου ασπασμού μας.
     Τώρα πια θα ζεις στην ψυχή και τα οράματα όλων μας, όλων της καθημερινής σου παρέας που αγάπησες και σε αγάπησαν. Θα θυμόμαστε το λαμπερό, κόσμιο  παρουσιαστικό σου, τον έντονο , εμπνευσμένο πατριωτικό σου λόγο, τα αδιαπραγμάτευτα πιστεύω σου που πάθος στήριζες, τα ελληνοπρεπή ορθόδοξα ιδανικά σου, την ευρυμάθεια και το ασύχαστο πνεύμα σου, τα πολυάριθμα ιστορικά αφηγήματά σου, την κοινωνικότητα και την φιλοπατρία σου.
    Όλοι μας θα κρατάμε ένα κομμάτι από τα πιστεύω σου, τα πεπραγμένα σου από το είναι σου, από τον κώδικα των αξιών της ζωής σου. 
     Αοίδιμε, σεβάσμιε μας Ευθυμη. Σε αποχαιρετούμε με πόνο ψυχής, ευχόμενοι, Ο Μέγας Κριτής των Πάντων και Θεός μας, να σου ανταμείψει, "εν Ουρανοίς''. για τα άξια και δίκαια, επί γης, πεπραγμένα σου και να πέμψει την "Θείαν Παρηγορίαν" στους βαθυπενθούντες οικείους σου.
 "Καλό σου ταξίδι στην αιωνιότητα - Αναπαύσου εν ειρήνη"  φίλτατε. 
    "Θα σε θυμόμαστε πάντα".                                     Με άφατη θλίψη 
                                                                  Οι φίλοι σου της παρέας COSMOTE
Rate this item
(0 votes)

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ