Στον πανέμορφο χώρο του City Sports Camp στα Κοίλα Κοζάνης πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι επίσημοι αγώνες τένις στην κατηγορία Κ10, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς και εμπειρίας στους μικρούς αθλητές.
Στη διοργάνωση συμμετείχε και η Αθλητική Ακαδημία Κοζάνης, ενώ το «παρών» έδωσαν παιδιά από σχεδόν όλη την Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια στο άθλημα του τένις στις μικρές ηλικίες.
Οι νεαροί αθλητές, γεμάτοι ενέργεια και φιλοδοξίες, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, αλλά πάνω απ’ όλα να απολαύσουν το παιχνίδι. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, με χαμόγελα, ευγενή άμιλλα και έντονο ενθουσιασμό, στοιχεία που ανέδειξαν τον πραγματικό σκοπό της διοργάνωσης: τη χαρά της συμμετοχής και την αγάπη για τον αθλητισμό.
Ένα όμορφο και γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνοντας το ραντεβού για τις επόμενες διοργανώσεις, εκεί όπου οι αυριανοί πρωταθλητές συνεχίζουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.




















