Ο Εθνικός Κοζάνης δίνει δυναμικό παρών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας που διεξάγονται στα Γρεβενά από 1 έως 5 Ιουλίου. Με αποστολή 8 αθλητών στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων, ο σύλλογος στοχεύει σε κορυφαίες διακρίσεις. Την προετοιμασία και την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών αθλητών έχουν αναλάβει οι έμπειροι προπονητές Σταύρος Καλαμάρας και Πολυνείκης Καλαμάρας, προετοιμάζοντας την ομάδα για τις απαιτητικές αναμετρήσεις της διοργάνωσης.
Εθνικός Κοζάνης με 8 αθλητές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας
Ο Εθνικός Κοζάνης συμμετέχει με 8 αθλητές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας που διεξάγονται στα Γρεβενά τον Ιούλιο. Ο Εθνικός Κοζάνης προετοιμάζεται για μια δυναμική παρουσία στα επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας 2026. Η διοργάνωση, που αφορά τις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων, θα πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά από την 1η έως την 5η Ιουλίου, συγκεντρώνοντας τους κορυφαίους αθλητές από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Η αποστολή του συλλόγου
Η ομάδα του συλλόγου απαρτίζεται από 8 αθλητές, οι οποίοι στοχεύουν στην κατάκτηση διακρίσεων εκπροσωπώντας την Κοζάνη.
Η σύνθεση της αποστολής περιλαμβάνει:
- 1 Παμπαίδα
- 7 Παίδες
Προετοιμασία των αθλητών
Την τεχνική καθοδήγηση και την προετοιμασία των νεαρών πυγμάχων ανέλαβαν οι προπονητές Σταύρος Καλαμάρας και Πολυνείκης Καλαμάρας. Οι προπονητές εργάστηκαν μεθοδικά κατά το προηγούμενο διάστημα, διασφαλίζοντας ότι οι αθλητές θα παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.






















