Tharos

Tharos

Αρχίζει βουβά...Ευχή να εξελιχθεί και να τελειώσει συναρπαστικά

Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο 19/20 Σεπτεμβρίου με άδειες εξέδρες.Τίποτα δε θα ναι όπως παλιά..

Ένα πρωτάθλημα που ξεκινά με τον κορονοϊό να ζει ανάμεσά μας και να βάζει φραγή σ’ έναν καθοριστικό παράγοντα του παιχνιδιού: την κερκίδα.

Οι ομάδες στη σέντρα λοιπόν χωρίς φιλάθλους στα γήπεδα, χωρίς εισιτήρια, χωρίς χρώμα, χωρίς φωνή αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα φαβορί, τα αουτσάιντερ, οι σταθερές δυνάμεις, οι πιθανές εκπλήξεις και ασφαλώς οι διεκδικητές της παραμονής είναι όλα στοιχεία ενός πρωταθλήματος στο οποίο η αγάπη για τη φανέλα έχει τη δική της ξεχωριστή αξία.

Όσο για προβλέψεις; Απαγορεύονται!

Οι ομάδες ενισχύθηκαν και ελπίζουμε σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με καλό ποδόσφαιρο, λιγότερα διαιτητικά σφάλματα,με λιγότερη πολιτική απ' όλους και με περισσότερη μπάλα απ’ όλους.

Θέλουμε ένα αγωνιώδες φίνις μετά από αυτή την «άχαρη» και « βουβή» εκκίνηση.

Το παιχνίδι αρχίζει λοιπόν για τους λάτρεις του τοπικού-ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με την Α' κατηγορία Κοζάνης να ανοίγει τις πόρτες της. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν!

Το πρόγραμμα αναλυτικά

1η αγωνιστική

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 – ώρα 4.30μ.μ.

ΑΟ Κρόκου - Μακεδονικός Κοζάνης (γήπεδο Κρόκου)

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου(γήπεδο Άρδασσας)

Μακεδονικός Σιάτιστας - Δόξα Βερμίου Πύργων(γήπεδο Σιάτιστας)

ΑΕ Κοζάνης - ΦΣ Εορδαϊκός(γήπεδο στρατιωτικό)

 

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 – ώρα 4.30μ.μ.

Τιτάν Σερβίων - Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής(γήπεδο Σερβίων)

Αλιάκμων Αιανής - ΑΜΣ Γαλατινής(γήπεδο Αιανής)

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας - Βέρμιο Καρυοχωρίου(γήπεδο Ατρόμητου)

ΠΑΟ Κοίλων - ΑΣ Βελβεντό(γήπεδο Λιάπειο)

 

Aξιότιμοι Κύριοι, αξιότιμες Κυρίες,

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για το τεράστιο πρόβλημα που έχει ανακύψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να σας εκθέσουμε την παρούσα κατάσταση και να σας ζητήσουμε να λάβετε θέση υποστήριξης του αιτήματος της ομάδας μας. μαζί με τις υπόλοιπες 21 ομάδες της FootballLeague, από την Κρήτη και τη Ρόδο, έως τις Σέρρες και την Κέρκυρα, για δημιουργία μιας ενιαίας 2ης επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου (Superleague 2) σε 2 ομίλους, Βόρειο και Νότιο.             

Η επιδημία covid19 έχει προκαλέσει πλήρες οικονομικό αδιέξοδο στις ομάδες. Σε όλα τα προβλήματα που υφίστανται έως σήμερα, προσθέστε και ότι πλέον, δεν θα υπάρχουν έσοδα από εισιτήρια (ένα πολύ σημαντικό έσοδο) αφού όλα δείχνουν ότι θα απαγορευτεί και η προσέλευση θεατών. Επίσης η όλη κατάσταση δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το σκέλος των εσόδων από τις διάφορες χορηγίες.

Οι χορηγοί των ομάδων, επειδή και αυτοί έχουν υποστεί τεράστιο οικονομικό πλήγμα από την πανδημία, δεν προτίθενται πλέον να πληρώσουν για διαφήμιση μέσω των ομάδων, ούτε καν το ελάχιστο από αυτά που διέθεταν. Και αυτό το εισπράττουμε καθημερινά στις όποιες επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις, με σημείο αναφοράς τα παραπάνω.

Στην ουσιαστικά χρεωκοπημένη Ελλάδα λοιπόν, είναι ηλίου φαεινότερο, ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα αναλάβουν εξολοκλήρου την χρηματοδότηση μιας ομάδας. Ακόμη και αν σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις υπάρχουν, είναι λίγοι και κυρίως ενδιαφέρονται μόνο για ομάδες στην Superleague 1.

Οι παθογένειες δεκαετιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δυστυχώς δεν αλλάζουν ποτέ, οδηγούν κάθε υγιώς σκεπτόμενο επιχειρηματία ή επενδυτή, να μην θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Οι συνθήκες αρνητικές και σε όλο αυτό το ανασφαλές περιβάλλον, σίγουρα δεν προκύπτει από κάπου πιθανότητα επιστροφής των χρημάτων που θα επενδυθούν. Και για το νόμιμο κέρδος, δε γίνεται καν λόγος.

Επομένως, η μόνη πηγή χρηματοδότησης είναι η όποια επένδυση χρημάτων από το υστέρημα των παραγόντων που επιμένουν, που παλεύουν, που προσπαθούν να διατηρήσουν με νύχια και με δόντια, ομάδες στις τωρινές 2η και 3η κατηγορία (επονομαζόμενες αγγλιστί Superleague 2 και FootballLeague). Αυτούς τους παράγοντες, αυτές τις ομάδες, δεν οφείλει η πολιτεία να βρει ουσιαστικούς τρόπους και λύσεις να συνδράμει οικονομικά, να τις διευκολύνει; Πιστεύει κανείς ότι η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σε επαγγελματική κατηγορία, δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας, δεν αποφέρει έσοδα στο κράτος, δεν παίζει σημαντικό κοινωνικό ρόλο στις τοπικές κοινωνίες;

Και ερχόμαστε στο τι υφίσταται σήμερα. Προς το παρόν, οι ομάδες επιχορηγούνται, μέσω της διάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων τους στην ΕΡΤ. Το ποσό αυτό, με βάση ότι ισχύει έως σήμερα για την κατηγορία της FootballLeague, δεν επαρκεί για να καλύψει σε καμία των περιπτώσεων, ούτε κατά το ελάχιστο, τα έξοδα μιας επαγγελματικής ομάδας. Επαναλαμβάνουμε ότι, χωρίς εισιτήρια, χωρίς διαφημιζόμενους χορηγούς και χωρίς υψηλό τίμημα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, είναι πρακτικά αδύνατο να πληρώνονται μηνιαίως περίπου 40 εργαζόμενοι σε κάθε ομάδα και να καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές και φόροι.

 Η ύπαρξη δύο διαφορετικών επαγγελματικών κατηγοριών, δημιούργημα της προηγούμενης κυβέρνησης, στέρησε κατ’ αρχήν την άνοδο στη Superleague 2 ομάδων που πρώτευσαν στο πρωτάθλημα της τότε Γ’ Εθνικής. Κατάφωρη αδικία να αγωνίζεσαι, να ξοδεύεις χρήματα, να πετυχαίνεις προαγωγή και να καταδικάζεσαι σε παραμονή στην ίδια κατηγορία. Η αδικία αυτή πρέπει να διορθωθεί. Στην πράξη όμως απεδείχθη ότι η δημιουργία της FootballLeague μόνο προβλήματα προκάλεσε.

Το οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν στην σημερινή Superleague 2 και στη FootballLeague είναι περίπου το ίδιο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Επομένως, δεν υπάρχει ιδιαίτερο νόημα στο διαχωρισμό κατηγοριών και η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι τα χρήματα που πληρώνει η ΕΡΤ στις ομάδες της Superleague 2 είναι σαφώς περισσότερα από αυτά που δίνει στην FootballLeague.

Ερχόμαστε τώρα σε μια άλλη πολύ σημαντική παράμετρο που πρέπει να ληφθεί υπόψη και είναι το γεωγραφικό ανάγλυφο της Ελλάδας. Είμαστε μια χώρα περίπου 11.000.0000 κατοίκων, με έκταση μεγάλη και εκατοντάδες νησιά.

Και για αυτό, κρίνεται ως επιτακτική η ανάγκη για τη δημιουργία ομίλων, όπου θα λαμβάνουν μέρος ομάδες από κοντινές περιοχές, ώστε τα έξοδα μετακίνησης τα οποία είναι τεράστια για τις ομάδες (καθώς καλούνται οι ομάδες να ταξιδέψουν μέχρι και 800 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα τους) να μειωθούν στο ελάχιστο, χωρίς αεροπορικές μετακινήσεις κ.ο.κ.. Σκεφτείτε για παράδειγμα ότι η ομάδα μας, αν μείνουν τα πράγματα ως έχουν, θα αναγκαστεί να ταξιδέψει αεροπορικά και να φροντίσει για τη διαμονή 35 τουλάχιστον ατόμων, δυο φορές στη Ρόδο και στην Κρήτη.

Επομένως, η δημιουργία ενιαίας 2ης κατηγορίας, με Βόρειο και Νότιο όμιλο, δίνει μια σημαντική λύση πέραν όλων των άλλων και σε αυτό το σκέλος, δημιουργώντας οικονομία κλίμακας στης ομάδες μας.

Επίσης, εξίσου αξιοσημείωτο, ότι με τα δεδομένα πανδημίας, της επιδημικής κρίσης που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στη χώρα μας, κάθε μεγάλο ταξίδι που απαιτεί χρήση λεωφορείου, πλοίου και αεροπλάνου μεγαλώνει και τον κίνδυνο να νοσήσουν από covid19, όλοι οι άμεσα εμπλεκόμενοι με τις ομάδες. Προσθέστε επίσης και άλλο βραχνά εξόδων, για τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, εξετάσεις, tests και πιθανά έξοδα νοσηλείας. Αναντίρρητα, ένα ακόμη σοβαρό οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα.

Τέλος, για όσους δεν έχουν επίγνωση, συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία σημαίνει και καταβολή μεγάλων ποσών για παράβολα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, για παράβολα έκδοσης δελτίων ποδοσφαιριστών, για κρατήσεις υπέρ της ΕΠΟ, της Λίγκας της Αστυνομίας, του Π.Σ.Α.Π. και άλλων εμπλεκομένων φορέων, καταβολή σημαντικών ποσών για διαιτησία, προσλήψεις προπονητών με ανώτερα πτυχία που ανεβάζουν το κόστος, υποχρεωτική πρόσληψη επαγγελματικού διοικητικού προσωπικού, πρόσληψη λογιστών για την διαχείριση Α.Ε., πληρωμή ορκωτών λογιστών, συντήρηση γραφείων, μηνιαία πληρωμή ΙΚΑ και Εφορίας, προφανώς μηνιαία καταβολή μισθοδοσίας στους ποδοσφαιριστές αλλά και καταβολή άλλων τόσων συναφών εξόδων που προκύπτουν, εξαιτίας της επαγγελματικής υπόστασης της ομάδας.

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

συνοψίζοντας, οι λόγοι που επιβάλλουν την δημιουργία τώρα, μιας μεγάλης 2ης κατηγορίας και τον χωρισμό της σε δύο ομίλους είναι:

  • Η παντελής έλλειψη εσόδων λόγω πανδημίας και αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.
  • Η έλλειψη χορηγών και επενδυτών λόγω της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας.
  • Η δημιουργία οικονομίας στις ομάδες, μιας και οικονομικό σκέλος των εξόδων αλλά και το αγωνιστικό επίπεδο της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων που μετέχουν θα είναι το ίδιο, είτε αγωνιστούν στη FootballLeague, είτε στη Superleague 2.
  • Η ύπαρξη ανάγκης, για δίκαιο καταμερισμό του μόνο εξασφαλισμένου εσόδου, δηλαδή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, σε όλες τις ομάδες, ώστε να εξασφαλίζεται σε σημαντικό βαθμό η βιωσιμότητα και η ορθή επαγγελματική λειτουργία των ομάδων.
  • Η αποφυγή της αδυναμίας καταβολών ασφαλιστικών εισφορών και φόρων στο κράτος. Θα βοηθήσει να υπάρξουν νοικοκυρεμένες ομάδες, ώστε να μη δημιουργηθεί απευκταία ασφαλιστική και φορολογική “τρύπα” από πλευράς ομάδων, που θα ζημιώσει πολύ άσχημα όσους διαχειρίζονται τις τύχες της.
  • Δε θα χρειαστεί να υπάρξει ένα τεράστιο κόστος στις μετακινήσεις, αφού δε θα υπάρχουν με την ύπαρξη των δύο ομίλων, πολύ μακρινοί προορισμοί.
  • Θα ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος που σχετίζεται με την πανδημία, λόγω των μακρινών ταξιδιών από άκρη σε άκρη της Ελλάδας (αεροδρόμια, λιμάνια κτλ)
  • Θα βοηθήσει στην κάλυψη όλων των συναφών με την επαγγελματική λειτουργία εξόδων των ομάδων. Γιατί εφόσον δε γίνει η αναδιάρθρωση, ενώ τυπικά οι ομάδες είναι επαγγελματικές, στην πραγματικότητα η πλειονότητα τους βασίζεται είτε σε έναν χρηματοδότη ο οποίος θα «χάνει» καθημερινά τα χρήματα του, είτε σε περισσότερους που προσπαθούν να συντηρήσουν την ομάδα από το υστέρημα τους, με φιλότιμες προσπάθειες, από την υπέρμετρη αγάπη και το σεβασμό στην ιστορία αυτής.
  • Θα υποστηριχθεί επί της ουσίας το ποδόσφαιρο σε κάθε γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας για λόγους οικονομικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς. Οι περισσότερες ομάδες προέρχονται από επαρχιακές πόλεις με υψηλά ποσοστά ανεργίας, με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και με μεγάλη πολιτική και εθνική σημασία για τη χώρα μας. Μέσω της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, τονώνεται κατά το δυνατόν η οικονομία της περιοχής, δίδεται διέξοδος στη νεολαία για ενασχόληση με τον αθλητισμό, τονώνεται το ενδιαφέρον των κατοίκων για την ομάδα εκπρόσωπο της περιοχής, τονώνεται το τοπικό συναίσθημα τους, διότι η περιοχή ακούγεται σε όλη την Ελλάδα μέσω του ποδοσφαίρου και ικανοποιείται η ανάγκη τους για συμμετοχή στην άθληση και την ψυχαγωγία.
  • Είναι αναντίρρητη υποχρέωση της πολιτείας και όσων εμπλέκονται να συνδράμουν γενναία, ένας λόγος παραπάνω η πανδημία και η ακόμη μεγαλύτερη οικονομική κρίση που επιφέρει αυτή, σε όσους έχουν ως επαγγελματική ενασχόληση το ποδόσφαιρο αλλά και σε όλους όσους έχουν κέρδος, όφελος, από τις δραστηριότητες και τη συμμετοχή των ομάδων, σε υψηλό επίπεδο, σε υψηλή επαγγελματική κατηγορία.

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Θα μπορούσαμε να μακρηγορήσουμε αναφέροντας τα τεράστια προβλήματα της σημερινής κατάστασης και ακόμα περισσότερους λόγους για την τεκμηρίωση της δημιουργίας ενιαίας Superleague 2. Θα σας αναφέρουμε το γεγονός ότι ακόμη και οι κορυφαίες παγκοσμίως διοργανώσεις της UEFA, ChampionsLeague και ΕuropaLeague, προχώρησαν σε σοβαρές τροποποιήσεις, για λόγους αντιμετώπισης των τωρινών δεδομένων της πανδημίας.

Επομένως είναι αδήριτη ανάγκη και η Ελλάδα να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο, ως μόνη λύση διεξαγωγής του πρωταθλήματος με υγειονομική ασφάλεια και οικονομική βιωσιμότητα.

Οι προαναφερόμενοι λόγοι είναι υπεραρκετοί για την ανάληψη άμεσης πρωτοβουλίας εκ μέρους σας, για επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος που απασχολεί πολλούς Νομούς της Ελλάδας (Ρεθύμνου, Λασιθίου, Δωδεκανήσου, Καβάλας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αττικής, Μαγνησίας, Κοζάνης, Σερρών, Πιερίας, Πέλλας, Χαλκιδικής, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης) και σημαντικές πόλεις της πατρίδας μας, που τις αγγίζει το τεράστιο αυτό ποδοσφαιρικό πρόβλημα, όπως η Ρόδος, η Καλαμάτα, Οι Σέρρες, η Θεσσαλονίκη, η Καλλιθέα, ο Ασπρόπυργος, ο Βόλος, η Χαλκιδική, το Ρέθυμνο, η Ιεράπετρα, η Κοζάνη, η Βέροια, η Κατερίνη, η Αριδαία, η Ηγουμενίτσα κλπ.

Προσδοκούμε στην υποστήριξη εκ μέρους σας με κάθε τρόπο του δίκαιου αιτήματος των 22 ομάδων της FootballLeague και στην ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών σε πανελλαδικό επίπεδο ώστε να συνδράμετε στην επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος με τοπική και εθνική διάσταση.

 

Με εκτίμηση

Για την Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης

Οι τρεις προτάσεις του Δήμου Κοζάνης ενόψει του
εορτασμού για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας

Μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Κοζάνης,
όπως διαβάσατε στο χθεσινό φύλο του “Θ” η κα Γιάννα Δασκαλάκη-
Αγγελοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επισκέφτηκε,
και το 19ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης. Σε πρώτο χρόνο η Διευθύντρια
του σχολείου, Μαρίνα Χαρισοπούλου υποδέχθηκε τον Δήμαρχο της
Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα. Στη συνέχεια μαζί με τον Δήμαρχο και τα
μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, Χρήστο Τσαμπαρλή- Υποδιευθυντής
και Ιωάννη Γκαμπούρα υποδέχθηκαν την κυρία Αγγελοπούλου -
Δασκαλάκη.

Η πρόεδρος ξεναγήθηκε στο χώρο του σχολείου και επισκέφτηκε τη ΣΤ΄
τάξη. Η επαφή της με τους μαθητές της τάξης ήταν θερμή και πολύ
φυσική. “Ευχαριστούμε την κυρία Γιάννα Δασκαλάκη - Αγγελοπούλου για
την επίσκεψή και το ενδιαφέρον της για το σχολείο μας και ευελπιστούμε
σε καλή συνεργασία με όλους τους φορείς, ώστε το 19ο Δημοτικό
Σχολείο Κοζάνης να λειτουργήσει με όλες τις προδιαγραφές του
"πράσινου σχολείου", σημειώνει η διευθυντήρια του Δημοτικού σχολείου
της ΖΕΠ κ. Χαρισοπούλου.

Η πρόεδρος ξεναγήθηκε από το Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα στο
Βιοκλιματικό Σχολείο στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας, το Δημαρχείο,
καθώς και την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Η κ. Αγγελοπούλου δήλωσε εντυπωσιασμένη από τον πλούτο της
Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες τις
προτάσεις του Δήμου Κοζάνης για τα 200 χρόνια από την Εθνική
Παλιγγενεσία. Επίσης η κ. Αγγελοπούλου εξήρε την ύπαρξη
“συγκερασμού στις προτάσεις [του Δήμου Κοζάνης] που τιμούν το
παρελθόν και αναδεικνύουν διαφορετικούς ανθρώπους”.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις προτάσεις του Δήμου Κοζάνης, ενόψει του
εορτασμού για τα 200 χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας
αυτές είναι η αναφορά στον επαναστάτη, ιστορικό Νικόλαο Κασομούλη,
τον Κοζανίτη πολιτικό Γεώργιο Λασσάνη, καθώς και στη Χάρτα του
Ρήγα.
Θανάσης Τέγος

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της
Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Χρηστίδη στην Πτολεμαϊδα, με
αφορμή τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Θρακική Εστία
Εορδαίας. Πρόκειται για την «Θρακικά Επιλήνια», μια θεατρική
αναπαράσταση του τρύγου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με  την είσοδο
του κάρου όπου μετέφερε σταφύλια για να καταλήξει το φορτίο σε
μικρό συντριβάνι. Χθες Πέμπτη έγινε η προβολή της
κινηματογραφικής ταινίας «Περπατώντας στα σύννεφα» σε
συνεργασία με την ομώνυμη Ομάδα της Πτολεμαΐδας, η οποία
πραγματεύεται μία υπόθεση σχετικά με το αμπέλι και συνδέεται με
τους Θρακιώτες Αμπελουργούς.

Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης: Τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου  θα διενεργηθούν
κατατακτήριες εισαγωγικές εξετάσεις επιλογής για μαθητές της Β΄ Γυμνασίου
Από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Κοζάνης ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Βθμιας
Εκπαίδευσης Κοζάνης τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου  θα διενεργηθούν κατατακτήριες
εισαγωγικές εξετάσεις επιλογής για μαθητές της Β΄ Γυμνασίου, προκειμένου να καλυφθούν
13 θέσεις: (Εικαστικών: 4, Θεάτρου-Κινηματογράφου: 4, Χορού: 5) και για τους μαθητές
της Γ Γυμνασίου, προκειμένου να καλυφθούν 3 θέσεις (Εικαστικών: 1, Θεάτρου-
Κινηματογράφου: 1, Χορού: 1) του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κοζάνης για το σχ. έτος 2020-
2021.
Αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους μπορούν να κατατίθενται στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο
Κοζάνης (Ν. Κλείτος Κοζάνης) ή ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου (mail@gym-kall-
kozan.koz.sch.gr) μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020. Την αίτηση οι
ενδιαφερόμενοι μπορούν να την βρουν στο site του σχολείου (:http://gym-kall-
kozan.koz.sch.gr/wordpress/?page_id=266)
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο:
2461099875

 

Τις θέσεις του για τις εξελίξεις σχετικά με την πιθανή αποχώρησης της Egnatia Aviation από την περιοχή μας σχολίασε ο πρώη Δήμαρχος Κοζάνης, κ. Λευτέρης Ιωαννίδης.

Η αξιοποίηση του αεροδρομίου Κοζάνης πρέπει να είναι στρατηγική επιλογή για την περιοχή και δεν αξίζει την αδιαφορία των τοπικών αρχόντων.

Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσω των τοπικών ΜΜΕ, τα προβλήματα στο χώρο του αεροδρομίου, που ενδέχεται να οδηγήσουν, σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, σε πιθανή αποχώρησης της Egnatia Aviation από την περιοχή. Μιας ιδιωτικής επένδυσης, που απέδειξε πως η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας πέρα από τα τετριμμένα, τα διαχειριστικά και τις φοβίες του παρελθόντος, αρκεί να υπάρχει όραμα. Μιας ιδιωτικής επένδυσης με συγκεκριμένα και μετρήσιμα οφέλη για την τοπική οικονομία.

Η είδηση της ενδεχόμενης αποχώρησης οδήγησε κατά πως φαίνεται τον Δήμαρχο Λ. Μαλούτα και τον Αντιδήμαρχο Κ. Κυριακίδη, να μεταβούν εσπευσμένα την Καβάλα και να έχουν συζητήσεις με τα στελέχη της εταιρείας.

Η εντύπωση μου είναι πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα τους ανάγκασε να κάνουν κάτι που θα έπρεπε να είχαν πράξει εδώ και καιρό, δηλαδή να επιδείξουν έμπρακτο ενδιαφέρον και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την αξιοποίηση του αεροδρομίου.

Ίσως αυτή η στάση να οφείλεται στην γενικότερη άρνηση να αποδεχτούν, ο κ. Μαλούτας και τα στελέχη του, οτιδήποτε σχετίζεται με τη προηγούμενη περίοδο ή στην δηλωμένη αντίθεση του επικεφαλής ενός εκ των τριών συνεργαζόμενων παρατάξεων, του αντιδημάρχου κ. Σημανδράκου στην αξιοποίηση του αεροδρομίου για την Γενική Αεροπορία.

Σήμερα όμως δεν υπάρχει χρόνος για μικροπολιτική. Για αυτό θεωρώ, έστω και τώρα, θετικό το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής, ακόμα και αν αυτό προέκυψε από ένα αρνητικό δημοσίευμα, και αναμένω την συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας ώστε το ζήτημα της αξιοποίησης του αεροδρομίου να τεθεί πλέον εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που απαιτείται.

Η αναβάθμιση του αεροδρομίου δεν είναι ένα ζήτημα που εξαρτάται αποκλειστικά από τον Δήμο Κοζάνης , απαιτούνται πρωτοβουλίες από το αρμόδιο Υπουργείο και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε δει χειροπιαστά αποτελέσματα αυτού του ενδιαφέροντος από τη νυν κυβέρνηση, όπως δεν είχαμε δει και από την προηγούμενη κυβέρνηση, παρά την πολύ έντονη πίεση του Δήμου Κοζάνης.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός πως η αξιοποίηση του αεροδρομίου μας, δεν εξαντλείται μονό στην δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την εύρυθμη λειτουργία της Egnatia Aviation, αλλά μπορεί να επεκταθεί σε μια σειρά από επιπλέον δραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχθούν και να προκαλέσουν θετικό οικονομικό αποτέλεσμα. Θέσεις εργασίας και εισοδήματα.

Πρέπει να αποτελέσει στρατηγική επιλογή όλων των φορέων (Πολιτεία, Περιφέρεια, Δήμος) η αναβάθμιση και η αξιοποίηση του αεροδρομίου της Κοζάνης. Επιβάλλεται να δρομολογηθούν όλες οι θεσμικές αλλαγές που θα θωρακίσουν την λειτουργία του, αλλά και επενδύσεις που θα βελτιώσουν τις υποδομές του ώστε να φιλοξενεί επαρκώς δραστηριότητες γενικές αεροπορίας.

Εξάλλου χωρίς αυτήν την προοπτική, το μέλλον συνολικά του αεροδρομίου φαντάζει και είναι εξαιρετικά δυσοίωνο. Η περιοχή βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο. Δεν επιτρέπεται για κανέναν λόγο, να χάνονται επενδυτικές ευκαιρίες για τον τόπο, ούτε επιτρέπεται το όποιο ενδιαφέρον να έχει μόνο επικοινωνιακή στόχευση.

Κατά την περίοδο της θητείας μας στο Δήμο Κοζάνης, ανοίξαμε τον δρόμο και δημιουργήσαμε την ευκαιρία, θα έχουν τεράστιες ευθύνες αν κάποιοι αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη”.

 

Κατόπιν της απόφασης της Επιτροπής Αξιολόγησης Καλλιτεχνικού Προσωπικού του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΠΑΠ Δήμου Εορδαίας, νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας είναι ο κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Το Δ.Σ. του ΚΟΙΠΠΑΠ Δήμου Εορδαίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην προηγούμενη καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Ξένια Τσαβκοπούλου, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στο Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο και της ευχεται καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει να κάνει στη συνέχεια.

Δήλωση της πρώην Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας Ξένιας Τσαβκοπούλου

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκάρδια όλους τους καθηγητές -συναδέλφους μου του Ωδείου και αρμοδίους Υπαλλήλους του Δήμου, για την συνεργασία που είχαμε κατά την προηγούμενη χρονιά ,  Nα συγχαρώ  τον εκ νέου   Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ Λαζ.Τσαβδαριδη  και

Να εκφράσω την επιθυμία μου και την αγωνία μου να στηριχθεί η πρωτοβουλία μου να δημιουργηθούν και να  λειτουργήσουν  , όπως και λειτούργησαν κατά την διάρκεια της θητείας μου ως καλλιτεχνικής διευθύντριας: 1.Παιδική χορωδία, 2) Παραδοσιακή Χορωδία,  με την συμμετοχή  μελών όλων των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας ,3)Τμήμα εκμάθησης μουσικής ΑΜΕΑ.

Δηλώνω επίσης ότι παύω κατά την παρούσα συγκυρία  την συνεργασία μου με το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαιδας ,ως καθηγήτριας ΠΕ (Msc) Μονωδίας και θα προσφέρω πλέον τις υπηρεσίες μου στον χώρο της Μουσικής  Παιδείας στον Ιδιωτικό Τομέα , με την στήριξη μαθητών  μουσικών ενδιαφερόντων , με την  ανάδειξη ταλέντων, μουσικών συνόλων , χορωδιών και συναυλιών.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη

Για όλα αυτά τα συναισθήματα θετικά και αρνητικά που βίωσα στην θητεία μου ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια”. 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Γήπ: ΚΡΟΚΟΥ
19.09.2020 16.30

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 


-


ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Γήπ: ΣΕΡΒΙΩΝ
20.09.2020 16.30

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Γήπ: ΑΙΑΝΗΣ
20.09.2020 16.30

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Γήπ: ΑΡΔΑΣΣΑΣ
20.09.2020 16.30

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Γήπ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
19.09.2020 16.30

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Γήπ: ΛΙΑΠΕΙΟ (ΚΟΙΛΩΝ)
20.09.2020 16.30

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Γήπ: ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
19.09.2020 16.30

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
19.09.2020 16.30

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Δ:
E:
 

 

-

 

 

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Γήπ: ΣΕΡΒΙΩΝ
27.09.2020 16.00

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
26.09.2020 16.00

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Γήπ: ΧΑΡΑΥΓΗΣ
26.09.2020 16.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Γήπ: ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
27.09.2020 16.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Γήπ: ΝΕΑΠΟΛΗΣ
26.09.2020 16.00

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Γήπ: ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
26.09.2020 16.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Γήπ: ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
26.09.2020 16.00

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Δ:
E:
 

 

-

 

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Γήπ: ΠΥΡΓΩΝ
27.09.2020 16.00

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Γήπ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
03.10.2020 16.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Γήπ: ΛΙΑΠΕΙΟ (ΚΟΙΛΩΝ)
04.10.2020 16.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Γήπ: ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
03.10.2020 16.00

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Γήπ: ΔΗΜ.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
04.10.2020 16.00

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
03.10.2020 16.00

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Γήπ: ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
03.10.2020 16.00

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Γήπ: ΚΡΟΚΟΥ
03.10.2020 16.00

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Γήπ: ΑΡΔΑΣΣΑΣ
04.10.2020 16.00

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Γήπ: ΑΡΔΑΣΣΑΣ
11.10.2020 16.00

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Γήπ: ΑΙΑΝΗΣ
11.10.2020 16.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Γήπ: ΣΕΡΒΙΩΝ
11.10.2020 16.00

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
10.10.2020 16.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Γήπ: ΧΑΡΑΥΓΗΣ
10.10.2020 16.00

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Γήπ: ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
11.10.2020 16.00

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Γήπ: ΝΕΑΠΟΛΗΣ
10.10.2020 16.00

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Γήπ: ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
10.10.2020 16.00

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Γήπ: ΚΡΟΚΟΥ
17.10.2020 16.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Γήπ: ΛΙΑΠΕΙΟ (ΚΟΙΛΩΝ)
18.10.2020 16.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Γήπ: ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
17.10.2020 16.00

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Γήπ: ΔΗΜ.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
18.10.2020 16.00

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
17.10.2020 16.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Γήπ: ΠΥΡΓΩΝ
18.10.2020 16.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Γήπ: ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
17.10.2020 16.00

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Γήπ: ΝΕΑΠΟΛΗΣ
17.10.2020 16.00

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Γήπ: ΛΙΑΠΕΙΟ (ΚΟΙΛΩΝ)
25.10.2020 15.00

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Γήπ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
24.10.2020 16.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Γήπ: ΑΡΔΑΣΣΑΣ
25.10.2020 15.00

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Γήπ: ΑΙΑΝΗΣ
25.10.2020 15.00

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Γήπ: ΣΕΡΒΙΩΝ
25.10.2020 15.00

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
24.10.2020 16.00

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Γήπ: ΧΑΡΑΥΓΗΣ
24.10.2020 16.00

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Γήπ: ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
25.10.2020 15.00

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Γήπ: ΚΡΟΚΟΥ
31.10.2020 15.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Γήπ: ΔΗΜ.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
01.11.2020 15.00

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
31.10.2020 15.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Γήπ: ΠΥΡΓΩΝ
01.11.2020 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Γήπ: ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
31.10.2020 15.00

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Γήπ: ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
31.10.2020 15.00

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Γήπ: ΝΕΑΠΟΛΗΣ
31.10.2020 15.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Γήπ: ΝΕΑΠΟΛΗΣ
31.10.2020 15.00

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Γήπ: ΔΗΜ.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
08.11.2020 15.00

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Γήπ: ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
07.11.2020 15.00

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Γήπ: ΛΙΑΠΕΙΟ (ΚΟΙΛΩΝ)
08.11.2020 15.00

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Γήπ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
07.11.2020 15.00

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Γήπ: ΑΡΔΑΣΣΑΣ
08.11.2020 15.00

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Γήπ: ΑΙΑΝΗΣ
08.11.2020 15.00

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Γήπ: ΣΕΡΒΙΩΝ
08.11.2020 15.00

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
07.11.2020 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Γήπ: ΚΡΟΚΟΥ
14.11.2020 15.00

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Γήπ: ΠΥΡΓΩΝ
15.11.2020 15.00

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Γήπ: ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
14.11.2020 15.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Γήπ: ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
14.11.2020 15.00

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Γήπ: ΝΕΑΠΟΛΗΣ
14.11.2020 15.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Γήπ: ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
15.11.2020 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Γήπ: ΧΑΡΑΥΓΗΣ
14.11.2020 15.00

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
14.11.2020 15.00

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Γήπ: ΠΥΡΓΩΝ
22.11.2020 15.00

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
21.11.2020 15.00

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Γήπ: ΔΗΜ.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
22.11.2020 15.00

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Γήπ: ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
21.11.2020 15.00

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Γήπ: ΛΙΑΠΕΙΟ (ΚΟΙΛΩΝ)
22.11.2020 15.00

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Γήπ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
21.11.2020 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Γήπ: ΑΡΔΑΣΣΑΣ
22.11.2020 15.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Γήπ: ΑΙΑΝΗΣ
22.11.2020 15.00

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Γήπ: ΚΡΟΚΟΥ
28.11.2020 15.00

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Γήπ: ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
28.11.2020 15.00

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Γήπ: ΝΕΑΠΟΛΗΣ
28.11.2020 15.00

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Γήπ: ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
29.11.2020 15.00

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Γήπ: ΧΑΡΑΥΓΗΣ
28.11.2020 15.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
28.11.2020 15.00

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Γήπ: ΣΕΡΒΙΩΝ
29.11.2020 15.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Γήπ: ΑΙΑΝΗΣ
29.11.2020 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Γήπ: ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
05.12.2020 15.00

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Γήπ: ΒΕΛΒΕΝΤΟ
05.12.2020 15.00

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Γήπ: ΠΥΡΓΩΝ
06.12.2020 15.00

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
05.12.2020 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Γήπ: ΔΗΜ.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
06.12.2020 15.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Γήπ: ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
05.12.2020 15.00

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Γήπ: ΛΙΑΠΕΙΟ (ΚΟΙΛΩΝ)
06.12.2020 15.00

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Γήπ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
05.12.2020 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Γήπ: ΚΡΟΚΟΥ
12.12.2020 15.00

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Γήπ: ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
13.12.2020 15.00

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Γήπ: ΧΑΡΑΥΓΗΣ
12.12.2020 15.00

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
12.12.2020 15.00

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Γήπ: ΣΕΡΒΙΩΝ
12.12.2020 15.00

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Γήπ: ΑΙΑΝΗΣ
13.12.2020 15.00

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Γήπ: ΑΡΔΑΣΣΑΣ
13.12.2020 15.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Γήπ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
12.12.2020 15.00

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Γήπ: ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
20.12.2020 15.00

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Γήπ: ΝΕΑΠΟΛΗΣ
19.12.2020 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Γήπ: ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
19.12.2020 15.00

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Γήπ: ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
19.12.2020 15.00

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Γήπ: ΠΥΡΓΩΝ
20.12.2020 15.00

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
19.12.2020 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Γήπ: ΔΗΜ.ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
20.12.2020 15.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Γήπ: ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
19.12.2020 15.00

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

 

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΚΡΟΚΟΥ
Γήπ: ΚΡΟΚΟΥ
09.01.2021 15.00

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
Γήπ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
09.01.2021 15.00

ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ
Γήπ: ΣΕΡΒΙΩΝ
10.01.2021 15.00

ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΒΟΪΟΥ Η ΕΝΩΣΗ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΑΙΑΝΗΣ
Γήπ: ΑΙΑΝΗΣ
10.01.2021 15.00

ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Δ:
E:
 

 

-

 

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ
Γήπ: ΑΡΔΑΣΣΑΣ
10.01.2021 15.00

ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
Γήπ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
09.01.2021 15.00

ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ
Γήπ: ΛΙΑΠΕΙΟ (ΚΟΙΛΩΝ)
10.01.2021 15.00

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ:
E:
 

 

-

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Γήπ: ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
09.01.2021 15.00

ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
Δ:
E:

     

 

Η Βέροια κινδυνεύει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SuperLeague 2 με -6 βαθμούς, μετά από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Βάσει αυτής, αν η Βέροια δεν καταβάλει εντός τριών ημερών τουλάχιστον το 50% του ποσού που οφείλει για τους ποδοσφαιριστές ΜαρκΑσίγκμπα και ΤζόναθανΛόπεθΠέρεθ, θα της αφαιρεθούν έξι βαθμοί από το νέο πρωτάθλημα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

«Επέβαλε στην Ν.Π.Σ. Βέροια ΠΑΕ 2019, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jonatanlopezperez, σε ποσοστό 50% του ποσού των 54.900,505 Ευρώ πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 535/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επέβαλε στην Ν.Π.Σ. Βέροια ΠΑΕ 2019, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή MarkAsigba, σε ποσοστό 50% του ποσού των 19.602,812 Ευρώ πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 2018 τελεσίδικης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απέρριψε την έφεση του ποδοσφαιριστή MiguelSebastianGarcia του Άνχελ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 και της υπ΄αριθμ. 197/2020 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Απέρριψε την από 23-6-2020 αίτηση αναψηλάφησης της ποδοσφαιρικής Ν.Π.Σ.ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΕ 2019 κατά της υπ αρ.17/4-2-2020 απόφασης του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, να επανακριθεί η με αρ.1553/13-1-2020 αίτηση του αντιδίκου της ChristianSahopekidisMiljevic του Νεμπόσα και ήδη καθ’ου η αίτηση εναντίον της περί, επιβολής των κατ’άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π. ποινών, μέχρι την καταβολή ποσοστού 50% επί του συνολικού ποσού των 10.300 Ευρώ, που επιδικάστηκε στον πρώτο με την με αρ. 613/2017 τελεσίδικη απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και στη συνέχεια η εν λόγω 1553/2020 αίτηση να απορριφθεί».

Σελίδα 1 από 653
Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ