Βίντεο - συνέντευξη από την τελευταία επίσκεψη στην πόλη μας του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη

Το Νοέμβριο του 2019 ο Θοδωρής Ζαγοράκης  επισκέφτηκε την πόλη της Κοζάνης με αφορμή το παραμύθι του «Παίξε Μπάλα», καλεσμένος του ιδιωτικού Νηπιαγωγείου,  Α μπε μπα μπολ. 

«Παίξε µπάλα» είναι το μήνυμα που στέλνει ο αρχηγός της Εθνικής οµάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία, Θοδωρής Ζαγοράκης, µέσα από ένα… παραµύθι. 

Πρόκειται για μία ιστορία αυτοβιογραφική που αναφέρεται στην πορεία ενός αγοριού από τις αλάνες του χωριού μέχρι τα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης. Ένα παραμύθι που εστιάζει στην αξία της επιμονής, σκληρής προσπάθειας, των υψηλών στόχων που μόνο μέσα από την ομαδικότητα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Με το βιβλίο του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης  έρχεται να μυήσει τα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Ο  Θοδωρής  Ζαγοράκης ζήτησε από την πρώτη στιγµή να µην εµπλακεί καθόλου στο οικονοµικό µέρος. Τα χρήµατα από τις πωλήσεις των πρώτων 2.000 αντιτύπων θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Κιβωτού του Κόσµου»   ενώ από τις ανατυπώσεις θα ενισχυθούν άλλες οργανώσεις και ιδρύµατα που βοηθούν τα παιδιά.

Το πρωί της Κυριακής παρακολούθησε επίσημους αγώνες παιδικού πρωταθλήματος στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης 

Να θυμηθούμε τι είπε τότε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ  στην συνέντευξη που παραχώρησε στο αθλητικό ενημερωτικό website "Ματιές στα Σπορ" και στον Γιώργο Κατσίκα. 

 

 

Last modified on Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 09:16

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
Tharos.gr Logo
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ