Επιστολή FIFA - UEFA σε ΕΠΟ για εκλογές στις 9 Οκτωβρίου

By Σεπτεμβρίου 21, 2020

FIFA και UEFA έστειλαν νέα επιστολή στην ΕΠΟ, ζητώντας να γίνουν οι εκλογές στις 9 Οκτωβρίου, όπως έχει αποφασιστεί και όχι το τελευταίο δίμηνο του έτους όπως έχει αποφασίσει η κυβέρνηση για όλες τις Ομοσπονδίες.

Νέα επιστολή στην ΕΠΟ έστειλαν FIFA και UEFA, ζητώντας να γίνουν στις 9 Οκτωβρίου οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως είχε αποφασίσει σε συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή.

Αυτό βέβαια έρχεται σε κόντρα με την τροπολογία που είχε περάσει ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σύμφωνα με την οποία οι εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες θα γίνονταν το τελευταίο δίμηνο του τρέχοντος έτους.

Θυμίζουμε ότι σε προηγούμενη επιστολή τους, οι διεθνείς συνομοσπονδίες είχαν ζητήσει από την ΕΠΟ να συζητήσει το θέμα με την Πολιτεία και να βρεθεί λύση, καθώς ελλοχεύει και ο κίνδυνος του Grexit. Στη συνάντηση Γραμμένου - Αυγενάκη συμφώνησαν ότι... διαφωνούν και ως εκ τούτου το θέμα παρέμενε στον αέρα.

Πλέον, FIFA-UEFA ζητούν να γίνουν οι εκλογές όπως είχαν αρχικά οριστεί πριν έρθει στη Βουλή η σχετική τροπολογία και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από το υφυπουργείο αθλητισμού. Για τους ξένους τίθεται θέμα αυτοδιοίκητου και γι' αυτό ξεκαθαρίζουν τη θέση τους.

sport24

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ