Τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας»

Τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας» Τέσσερις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας»

Σάββατο και Κυριακή 4 και 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά οι 2οι αγώνες αξιολόγησης για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Το σωματείο μας συμμετείχε με έξι αθλητές που αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο για μια θέση στο Κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας.

Οι αθλητές μας που κατάφεραν να επιλεγούν είναι οι ήδη Παγκόσμιοι πρωταθλητές μας Γιώργος Μακρυγιάννης και Θεόδωρος Λαπίκωφ και οι αθλήτριές μας Βικτώρια Λαπίκωφ και Λεμονιά Μακρυγιάννη που στην πρώτη τους εμφάνιση τη φετινή χρονιά, κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του Εθνικού προπονητή.

Οι αθλητές μας Γιώργος Χαρισίου και Δημήτρης Σταυριανίδης πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση πολλά υποσχόμενη για το μέλλον τους, μιας και συναγωνίστηκαν με αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας και εμπειρίας.

Τους συγχαίρουμε για την εμφάνισή τους, το αθλητικό τους ήθος και την ανοδική τους πορεία.

Είμαστε σίγουροι πως η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά τους

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ