ΠΑΟΚ Κοίλων: Γνωριμία της νέας διοίκησης με την ομάδα. Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

ΠΑΟΚ Κοίλων: Γνωριμία της νέας διοίκησης με την ομάδα. Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά ΠΑΟΚ Κοίλων: Γνωριμία της νέας διοίκησης με την ομάδα. Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Η νέα διοίκηση - οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοιλων Κοζάνης. Δεν άφησε τη χρονιά να πάει χαμένη (λόγω κορονοιου) και έκανε την πρώτη της γνωριμία με την ομάδα.

Τα παιδιά που βοήθησαν πέρυσι την ομάδα ήρθαν σε συμφωνία και με τη νέα διοίκηση, εκτός των παιδιών που θα φοιτήσουν σε σχολές εκτός Κοζάνης και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και με μερικές ακόμα προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών η ομάδα δείχνει ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική για τη νέα σεζόν.

Μαζί με αυτούς θα ενσωματωθούν και παιδιά από την Ακαδημία που μπορούν να βοηθήσουν.

Η χρονιά φαίνεται ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη αλλά υπάρχει όρεξη, υπάρχει θέληση, υπάρχει εμπιστοσύνη και στο τέλος της σεζόν θα ανταμειφθούν οι κόποι όλων μας, παιχτών, διοίκησης και γενικά όσων "ασχολούνται" με την ομάδα.

Γιατί δεν υπάρχουν στην ομάδα μόνο όσοι φαίνονται, υπάρχουν και οι αφανείς ήρωες, που για εμάς όλους είναι οι γονείς της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και επιμονή και υπομονή σε ότι και αν κάνουμε..

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ