Αποχώρησε και ο Νίκος Δημητρόπουλος από τον ΠΑΣ Φλώρινας

Αποχώρησε και ο Νίκος Δημητρόπουλος από τον ΠΑΣ Φλώρινας Αποχώρησε και ο Νίκος Δημητρόπουλος από τον ΠΑΣ Φλώρινας

Εύχομαι στην νέα διοίκηση που θα αναλάβει την συνέχεια της ομάδας να τα πάει καλύτερα από εμάς γιατί ο Π.Α.Σ Φλώρινα είναι ιδέα.... είναι η ομάδα της Πόλης μας

Μετά την παραίτηση του Υπεύθυνου επικοινωνίας και τύπου του Π.Α.Σ , Στάθη Βλαχογιάννη την πόρτα της εξόδου από το φλωρινιώτικο σύλλογο πέρασε και ο Νίκος Δημητρόπουλος. 

Αναλυτικά τα όσο ο ίδιος αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο και επίπονο να αφήνεις αναπάντεχα πίσω κάτι που τόσο αγαπάς μα ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή,το πεπρωμένο ή το κάρμα.

Για καλό,για κακό για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Θα δείξει.


Δυο ολόκληρα χρόνια κάναμε μια τεράστια προσπάθεια κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Φλώρινας και οδηγώντας την ομάδα μας στην Γ' Εθνική κατηγορία. Παλέψαμε, ιδρώσαμε δεν τα καταφέραμε.


Είχα την τύχη να έχω έναν πρόεδρο που ήταν πάντα παρών σε ότι ζητούσα και τον ευχαριστώ για την αμέριστη εμπιστοσύνη του που έδειξε στο πρόσωπο μου.


Ευχαριστώ το φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της Φλώρινας που πίστεψε και μας βοήθησε στη δύσκολη προσπάθεια μας.


Ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή που και αυτοί με την σειρά τους έδειξαν εμπιστοσύνη και σεβασμό στο πρόσωπό ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το κοινό μας όνειρο πραγματικότητα.


Νομίζω πως πρόσθεσα στο οικοδόμημα του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ένα λιθαράκι.Υπήρξε η όρεξη για την υπέρβαση όμως δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως επιθυμούμε. 


Εύχομαι στην νέα διοίκηση που θα αναλάβει την συνέχεια της ομάδας να τα πάει καλύτερα από εμάς γιατί ο Π.Α.Σ Φλώρινα είναι ιδέα.... είναι η ομάδα της Πόλης μας.Με εκτίμηση

Νίκος Δημητρόπουλος"

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ