Ο Κώστας Αντωνόπουλος νέος προπονητής των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης

Ο Κώστας Αντωνόπουλος νέος προπονητής των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης Ο Κώστας Αντωνόπουλος νέος προπονητής των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης

Οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Αντωνόπουλο ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα Κ-16 (Παιδικό) / Ελπίδες (ανδρικό, Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης) καθώς και την ομάδα Κ-12 (Τζούνιορ) για την ερχόμενη σαιζόν 2020-21.

Ο Κώστας Αντωνόπουλος είναι 33 ετών και είναι πτυχιούχος γυμναστής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στους Ακρίτες Κοζάνης (τμήματα υποδομών), στον Μακεδονικό Κοζάνης (τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα στην Α’ Κατηγορία), στον Αστέρα Αιγείρου (Δ’ Εθνική, κατά την διάρκεια των σπουδών στην Κομοτηνή), στην Α.Ε. Κοζάνης (Α’ Κατηγορία) και στον Ελατο Ελάτης (Β’ Κατηγορία).

Ως προπονητής εργάστηκε στα τμήματα υποδομών του Μακεδονικού Κοζάνης (αρχικά Κ10, αλλά κυρίως στις Κ-12 και Κ-14) και ως παίκτης-προπονητής στον Ελατο Ελάτης (Β’ Κατηγορία).

Η οικογένεια της Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τον Κώστα Αντωνόπουλο και πάλι στον σύλλογο, αυτή τη φορά ως προπονητή, και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

 

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ