Δύο(2) αργυρά μετάλλια κατέκτησε ο Αστέριος Ζάμπακας στα 50μ και 200μ ελεύθερο, στην 13η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση για ΑμΕΑ, που έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πτολεμαΐδα

Δύο (2) αργυρά μετάλλια κατέκτησε ο Αστέριος Ζάμπακας στα 50μ και 200μ ελεύθερο, στην 13η Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση για ΑμΕΑ, που έγινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο 6/4/19.

Στους αγώνες, συμμετείχαν 110 αθλητές-τριες από(19) σωματεία από όλη την χώρα, καθώς και από ξένες χώρες,όπως Ρουμανία, Σερβία(με την Παραολυμπιακή τους ομάδα!), Βουλγαρία, Σκόπια, καθώς ετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμΕΑ.

Σε τέτοιους αγώνες, όπου όλοι οι συμμετέχοντες είναι ΝΙΚΗΤΕΣ, ο Αστέριος αθλητής του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ, κατάφερε να κατακτήσει δύο δεύτερες θέσεις 50-200μ Ελεύθερο και μία τέταρτη στα 100μ Ύπτιο.

Πρέπει να τονίσουμε, ότι ο Αστέριος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να κολυμπάει δύο φορές (μόνο) την εβδομάδα, στη πισίνα της Πτολεμαϊδας, σε ώρες κοινού, το βράδυ 8:30 ( μετά από μια δύσκολη, γεμάτη δράσεις ημέρα…), αφού το κολυμβητήριο της πόλης είναι κλειστό, αλλά και γιατί στο Λιάπειο, ο Δήμος δεν παραχώρησε ούτε ώρα στα παιδιά των ΑμΕα!!

Γι αυτό θα θέλαμε, να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του κολυμβητηρίου της Πτολεμαϊδας και τον προπονητή του Παπαγιάννη Χάρη, που δουλεύει μαζί του (σε όλους τομείς..) να μπορεί ο Αστέριός μας να είναι πάντα ανταγωνιστικός και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Παν/νιο Πρωτ/μα ΑμΕΑ τον Μάη στην Αθήνα.

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ