Αρχηγός εθνικής Ιαπωνίας: "Σε τι χρησιμεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς κόσμο στα γήπεδα";

Κάθετα αντίθετος στην απόφαση της Ιαπωνίας να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες εν μέσω πανδημίας είναι ο Μάγια Γιοσίντα, με τον αρχηγό της εθνικής ομάδας της χώρας του στο ποδόσφαιρο να στέκεται στην απουσία θεατών από τα γήπεδα.
Το Τόκυο μετράει αντίστροφα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με την ιδιαιτερότητα ωστόσο να είναι πως για πρώτη φορά στη σύγχρονη εποχή και σε καιρό ειρήνης, θα γίνουν οι αγώνες χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.
Αιτία ο κορονοϊός που βρίσκεται σε έξαρση στην Ιαπωνία το τελευταίο διάστημα και ανάγκασε τους ανθρώπους της ΔΟΕ να πάρουν την απόφαση να αποκλείσουν τους θεατές από τα γήπεδα, με τον αρχηγό της ολυμπιακής ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας, Μάγια Γιοσίντα, να είναι καταπέλτης με δηλώσεις του:
"Θεωρώ ότι πάρα πολλά χρήματα από τους φόρους που πληρώνουμε, έχουν χρησιμεύσει για τη χρηματοδότηση αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ανεξάρτητα όμως από αυτό, ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να να δει τα ματς διά ζώσης.
Οπότε κάνω το ερώτημα σε τι χρησιμεύουν αυτοί οι Αγώνες, από τη στιγμή που εμείς οι αθλητές θέλουμε να αγωνιζόμαστε μπροστά σε κοινό", τόνισε ο 32χρονος αμυντικός της Σαμπντόρια, για να προσθέσει με νόημα:
"Οι οικογένειές μας θυσιάστηκαν και χρειάστηκε να αντέξουν αρκετά πράγματα ενώ μας στήριζαν όταν κάναμε τη δουλειά μας στην Ευρώπη.
Εδώ όμως δεν αγωνίζοντια μόνο οι αθλητές αλλά και τα μέλη των οικογενειών μας, ο καθένας εξ αυτών. Οπότε, όταν δεν μπορούν ούτε εκείνοι να έρθουν στα ματς, παραμένει το ερώτημα "σε τι ωφελούν όλα αυτά".
Πιστεύω πραγματικά ότι κάποιες αποφάσεις τις παίρνουν χωρίς να τις σκεφτούν σοβαρά".

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ