Σύντομος απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Κλείνοντας την θητεία μας ως Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης και ενόψει της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης αισθανόμαστε την ανάγκη απευθυνόμενοι σε όλα τα σωματεία – μέλη μας να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων μας.

Σε όλο αυτό το διάστημα εργαστήκαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ανιδιοτελώς για να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο έργο της Ένωσης και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των σωματείων.

Στην πορεία μας αντιμετωπίσαμε πολλούς σκοπέλους που με συνεχή αρνητικά και προσβλητικά δημοσιεύματα και όχι μόνο, προσπαθούσαν να πλήξουν το κύρος του Δ.Σ. και να εκμηδενίσουν την λειτουργία της Ε.Π.Σ.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας, η οργάνωση και η λειτουργία των προβλημάτων μας διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο πλην φυσικά των δύο προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων, λόγω των γνωστών υγειονομικών συνθηκών.

Κατά γενική ομολογία τα πρωταθλήματα υποδομών μας είναι επί σειρά ετών από τα κορυφαία στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Βασισμένοι στην πολύ καλή διοργάνωση των παιδικών πρωταθλημάτων και στην λειτουργία των ακαδημιών των σωματείων, φροντίσαμε να αναβαθμίσουμε τις Μικτές  Ομάδες της Ένωσης στελεχώνοντάς τες  με το κατάλληλο τεχνικό επιτελείο (προπονητές – γυμναστές  και προπονητής τερματοφυλάκων) καθώς και με άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μάλιστα εξ ολοκλήρου από χορηγούς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση της ΕΠΣ.

Ανταποκρινόμενοι στις λειτουργικές ανάγκες του αθλητικού μας κέντρου προχωρήσαμε στην γενική ανακαίνιση  όλων των χώρων εσωτερικών και εξωτερικών.

Επιστέγασμα των προσπαθειών αποτελεί η έγκριση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά του Περιφερειάρχη καθώς και από το Δήμο Κοζάνης για την αντικατάσταση του πλαστικού τάπητα με φυσικό χόρτο και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Επίσης να αναφέρουμε τις πάμπολλες εκδηλώσεις επιμόρφωσης όλων των εμπλεκόμενων με το ποδόσφαιρο, όπως Σχολές  Προπονητών και Διαιτητών (σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Προπονητών και διαιτητών) και σεμινάρια κάθε είδους με κορυφαία την  για πρώτη φορά διοργανωθείσα στην χώρα μας Σχολή UEF D για προπονητές, γονείς και παράγοντες των αναπτυξιακών ηλικιών.

Τελειώνοντας ενημερώνουμε τα σωματεία – μέλη μας ότι με τη σωστή και ορθολογική διαχείριση τα οικονομικά της Ένωσης βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο χωρίς να υφίσταται κανενός είδους ταμειακή οφειλή.

Το ΔΣ της ΕΠΣ Κοζάνης  

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ