Κλόντι Ντούκα: Αγάπησα την ομάδα της ΑΕΠ πάρα πολύ

Χώρισαν οι δρόμοι ΑΕΠ - Ντούκα

Τερματίσθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Κλόντυ Ντούκα.

Ο ποδοσφαιριστής, που είχε μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η διοίκηση της ομάδας μας, που σε θέματα αρχών είναι απόλυτη, κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή τη Δευτέρα το βράδυ και αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια.

 

 

Κλόντι Ντούκα: Αγάπησα την ομάδα της ΑΕΠ πάρα πολύ, έζησα μεγάλες στιγμές μαζί της και μόνο καλά θα εχω να θυμάμαι και θα τα λέω μια ζωή

Έπειτα από έξι συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης ήρθε η στιγμή να πω το αντίο που ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει με αυτόν το τρόπο και μάλιστα μου είναι τόσο πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή συναισθηματικά να το διαχειριστώ.Αγάπησα την ομάδα της ΑΕΠ πάρα πολύ, έζησα μεγάλες στιγμές μαζί της και μόνο καλά θα έχω να θυμάμαι και θα τα λέω μια ζωή!

Ένα μικρό χωριό όπως η Ξηρολίμνη με έκανε να αισθανθώ από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδα,  παιδί του χωριού και ο κόσμος με αγκάλιασε και ένιωθα από μέσα μου ένας «πόντιος».

 Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια τους συμπαίκτες μου (τα αδέρφια μου) τους φροντιστές της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια τον συγχωρεμένο τον παππού τον Παύλο τον Λαζαρίδη και τέλος την ψυχή αυτής της ομάδας τον Χρήστο Ζερβανταρίδη  που ότι και να πω γι' αυτόν είναι λίγο.

 

Για το τέλος αφήνω όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο τους ηρωικούς μας φιλάθλους που αγαπάνε τόσο πολύ την ομάδα και βρίσκονται δίπλα της κάθε στιγμή και να συνεχίσουν να είναι δίπλα τους γιατί η ομάδα τους χρειάζεται όσο ποτέ!

 

Με στενοχωρεί πολύ η ανακοίνωση της ομάδας δεν με τιμάει καθόλου σαν άνθρωπο και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ποιος είμαι και τι έχω προσφέρει σε αυτήν την ομάδα.

 

Χρωστάω πολλά στην ομάδα της ΑΕΠ γιατί ωρίμασα ποδοσφαιρικά και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε τόσο υψηλό επίπεδο!

 

Εύχομαι η ομάδα να βρει τη δρόμο της και από κάτω έβαλα της 3 αγαπημένες μου φωτογραφίες πρώτα μια φωτογραφία που πανηγυρίζω με το σήμα της ομάδας γιατί η ομάδα πρέπει να βρίσκεται πιο πάνω από όλους και όλα και πάνω απ' τα συμφέροντα του καθένα !

Last modified on Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 17:47
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ