Παρέμβαση Μπαλτάκου στο Πρωτοδικείο για προσωρινή διοίκηση


Κύρια παρέμβαση στο Πρωτοδικείο Αθηνών για άμεση έναρξη των διαδικασιών για τις εκλογές στην ΕΟΚ έκανε ο Τάκης Μπαλτάκος.
Παρέμβαση στη διαδικασία της εκδίκασης στο Πρωτοδικείο Αθηνών των προτάσεων για προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία έκανε ο Τάκης Μπαλτάκος, που εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο.
Η παρέμβαση ήταν αναφορικά με την διαδικασία των εκλογών και ο Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε την άμεση έναρξη των διαδικασιών, μια και οι εκλογές δεν έγιναν για εξωγενείς παράγοντες.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην παρέμβασή του, ο Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε να παραμείνει η προσωρινή διοίκηση και τα μέλη που ήταν στην ΕΟΚ μέχρι τις 25 Ιουλίου, προκειμένου να φέρει εις πέρας την διαδικασία των εκλογών.
Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται το Πρωτοδικείο να μπει και πάλι στην διαδικασία για την εύρεση προσώπων στην Ομοσπονδία.
Πλέον, το Πρωτοδικείο θα αποφασίσει άμεσα, σήμερα Παρασκευή (04/06) ή το αργότερο την Δευτέρα (07/06) στο αίτημα για νέα διοίκηση στην ΕΟΚ.
Όπως φαίνεται, οι εκλογές της Ομοσπονδίας θα λάβουν χώρα στις 25 Ιουλίου και όπως προβλέπεται από το νόμο θα πρέπει να οριστούν μέσα στο διάστημα των επόμενων 45 ημερών.

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ