Να μην υπάρξει αναδιάρθρωση

Super League 2 - Football League:
"Να μην υπάρξει αναδιάρθρωση"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League - Football League ανακοίνωσε ότι επιμένει να μην στηρίζει την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.
Το Υφυπουργείου Αθλητισμού προωθεί την κατάργηση της Football League και την συγχώνευσή της με την Super League 2, διαμορφώνοντας τρία αυστηρότερα κριτήρια βιωσιμότητας και ανάπτυξης.
H διοργανώτρια Αρχή της δεύτερης και τρίτης τη τάξει κατηγορίας συνεδρίασε χθες αποφασίζοντας να επιμείνει στην αρχική της θέση.
Συγκεκριμένα απορρίπτει την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και ζητάει να συνεχίσουν να υφίστανται τρεις κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2 - Football League:

"Το Δ.Σ. της Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ( με μειοψηφία των 3 εκπροσώπων της FL) αποφάσισε και εμμένει στην αρχική του θέση όπως να μην υπάρξει αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να συνεχίσουν να υφίσταται τρεις κατηγορίες SL1, SL2 και FL με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, οι οποίες σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ δεν μπορούν να τροποποιηθούν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου".

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ