Υποψήφιος ο εφοριακός Κοζανίτης Γιάννης Ποδιώτης

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΕΓΑΣ:

 

Υποψήφιος ο εφοριακός Κοζανίτης Γιάννης Ποδιώτης

 

ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ  ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΤΑΝ «ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ»  ΤΟΝ «ΜΑΚΕΛΑΡΗ»  ΣΤΗΝ  ΕΠΙΘΕΣΗ  ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών και την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ μπήκαν οι δύο παρατάξεις «Αναγέννηση» και «ΑΚΑΣ» που θα διεκδικήσουν τη ψήφο των σωματείων σήμερα Τετάρτη 31 Μαρτίου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Ζευς». Υποψήφιος και ο εφοριακός και προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζανης Γιάννης Ποδιώτης από την Κοζάνη που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο, όταν ‘ακινητοποίησε” τον “μακελάρη” στην επίθεση στην υπηρεσία της Κοζάνης.  

Μετά την «ΑΚΑΣ» που ανακοίνωσε προ ημερών τους υποψηφίους της, σήμερα ήταν η σειρά της «Αναγέννησης». Έτσι για την προεδρία υποψήφια είναι η Τασούλα Κελεσίδου, ενώ για εκπρόσωπος στην ΕΟΕ ο Κώστας Γκατζιούδης.

Για το διοικητικό συμβούλιο υποψήφιοι είναι οι Αλέξης Αλεξόπουλος, Γιάννης Βούρος, Γιάννης Κατσαράς, Γιάννης Μπόλλας, Άγγελος Παυλακάκης, Νίκος Τσώνης, Μπάμπης Ανδρεάδης, Κώστας Γκατσιούδης, Κώστας Κουκοδήμος, Βασίλης Οικονόμου, Γιάννης Ποδιώτης, Φωτεινή Αραμπατζή, Στέλιος Δημότσιος, Γρηγόρης Λαμπράκης, Πόπη Ουζούνη, Δημήτρης Πολυγένης, Ηλίας Βασιλειάδης, Κώστας Διαλυνάς, Μιμή Μαρσέλλου, Χάρης Παπαδιάς, Κωνσταντίνα Ρετσινα.

 O Γιάννης Ποδιώτης

 O Γιάννης Ποδιώτης γεννήθηκε πρίν από 54 χρόνια στην Κοζάνη. Οικονομολόγος στο επάγγελμα, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, από τον Ιούλιο του 2018 εκτελεί καθήκοντα Διευθυντή στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1992 από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ από το 2007 είναι Οικονομικός Επιθεωρητής. Η οργανική του θέση είναι στη Δ/νση Εσωτερικού Ελέγχου της ΑΑΔΕ. Έχει διδάξει στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και το ΤΕΙ Σερρών, υπήρξε εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων, ενώ την περίοδο 2012-2014 ήταν Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Την τελευταία δεκαετία έχει δραστηριοποιηθεί έντονα με τα διοικητικά του ΜΕΑΣ Τρίτων του οποίου είναι Αντιπρόεδρος και έχει ταυτιστεί απόλυτα με την επιτυχημένη πορεία των διοργανώσεων του μαραθωνίου δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» και του νυχτερινού ημιμαραθωνίου δρόμου Θεσσαλονίκης, καθώς είναι ο γενικός γραμματέας των οργανωτικών επιτροπών.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
Tharos.gr Logo
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ