Στον 2ο όμιλο διεξάγεται η 4η αγωνιστική, ενώ στον 3ο και 4ο όμιλο απομένουν δύο στροφές, με την 6η αγωνιστική να διεξάγεται την Κυριακή 25 Μαΐου.
Οι ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας δίνουν το παρών σε όλα τα μέτωπα, με τον Εορδαϊκό να επιστρέφει πανηγυρικά στις εθνικές κατηγορίες, και τους Βατόλακκο και Καστοριά να παλεύουν για την αξιοπρέπεια και την τιμή τους.
Χωρίς αγωνιστική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα ο Μέγας Αλέξανδρος Αετού Φλώρινας, καθώς έχει το ρεπό του.
4ος Όμιλος: Ο Εορδαϊκός «επιστρέφει» – Θέλει θετικό φινάλε
Ο Εορδαϊκός , «σφράγισε» μαθηματικά την άνοδο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, πετυχαίνοντας μια μεγάλη επιστροφή στη Γ’ Εθνική μετά από έναν χρόνο απουσίας.
Το κλίμα στην ομάδα της Εορδαίας είναι άριστο και η ψυχολογία στα ύψη.
Το «διπλό» στο Νεοχώρι έδωσε τη χαριστική βολή στους διώκτες του Εορδαϊκού και τώρα ταξιδεύει στην πάντα δύσκολη έδρα της Ελασσόνας, θέλοντας να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με θετικό πρόσημο.
Αντίθετα, ο ΑΣ Βατόλακκου, δίχως βαθμό ως τώρα, αγωνίζεται στην Καρδίτσα απέναντι στον δυνατό Αστέρα. Το σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας παίζει για την τιμή των όπλων, θέλοντας να κλείσει με αξιοπρέπεια τη συμμετοχή του.
Βαθμολογία 4ου Ομίλου:
Εορδαϊκός – 12
Σαρακηνός – 10
ΠΟ Ελασσόνας – 9
Αστέρας Καρδίτσας – 5
Διγενής Νεοχωρίου – 4
ΑΟ Στυλίδας – 3
ΑΣ Βατόλακκου – 0
6η Αγωνιστική (25/5)
Αστέρας Καρδίτσας – ΑΣ Βατόλακκου
ΠΟ Ελασσόνας – Εορδαϊκός
Σαρακηνός – ΑΟ Στυλίδας
Ρεπό: Διγενής Νεοχωρίου
2ος Όμιλος: Η μάχη τώρα αρχίζει – κρίσιμη η 4η στροφή
Στον 2ο όμιλο, όλα είναι ανοιχτά καθώς μπαίνουμε στην 4η αγωνιστική. Η Βέροια προηγείται με 7 βαθμούς, όμως ΠΑΟΚ Δυτικού και Ηρακλής Θερμαϊκού την ακολουθούν από κοντά. Το μεταξύ τους ντέρμπι μπορεί να αναδείξει φαβορί για την κορυφή. Ο Μέγας Αλέξανδρος Αετού Φλώρινας, χωρίς βαθμό έως τώρα, έχει ρεπό.
Βαθμολογία 2ου Ομίλου
ΝΠΣ Βέροια 2019 – 7
ΠΑΟΚ Δυτικού – 6
Ηρακλής Θερμαϊκού – 6
Ερμής Εξοχής – 4
ΠΑΟΝΕ Επταλόφου – 3
Μ. Αλέξανδρος Αετού – 0
Νίκη Πολυγύρου – 0
4η αγωνιστική
Νίκη Πολυγύρου – ΝΠΣ Βέροια 2019
ΠΑΟΚ Δυτικού – Ηρακλής Θερμαϊκού
ΠΑΟΝΕ Επταλόφου – Ερμής Εξοχής
Ρεπό: Μ. Αλέξανδρος Αετού Φλώρινας
3ος Όμιλος: Ντέρμπι κορυφής – Με το βλέμμα στο γόητρο η Καστοριά
Η Καστοριά υποδέχεται τη Θύελλα Ελεούσας κυνηγώντας την πρώτη της νίκη στα μπαράζ. Παρά το αρνητικό πρόσημο έως τώρα, η ομάδα παλεύει για ένα θετικό φινάλε. Στην κορυφή, Πρόοδος Ρωγών και ΑΕΝ Σελεύκειας ισοβαθμούν και το μεταξύ τους ματς αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.
Βαθμολογία 3ου Ομίλου
Πρόοδος Ρωγών – 10
ΑΕΝ Σελεύκειας – 10
ΑΕ Λευκίμης – 7
Άρης Λεπενούς – 5
Θύελλα Ελεούσας – 4
Αχέρων Καναλακίου – 4
Καστοριά 1980 – 1
6η αγωνιστική
Καστοριά 1980 – Θύελλα Ελεούσας
Πρόοδος Ρωγών – ΑΕΝ Σελεύκειας
Άρης Λεπενού – ΑΕ Λευκίμης
Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου
Την Κυριακή κρίνονται όλα!
Η αγωνία κορυφώνεται και κάθε αποτέλεσμα μετρά. Άνοδος, τιμή, ιστορία και φιλοδοξίες συμπυκνωμένα σε 90 λεπτά! Οι ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζουν με πάθος και αποφασιστικότητα, είτε για την κορυφή είτε για ένα αξιοπρεπές φινάλε.