• Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Live
  • Αγγελίες
  • Πρωτοσέλιδα
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2026
Θάρρος
Optika Katanas
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Morning News
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
  • Δυτική Μακεδονία
  • Ελλάδα
  • Επικαιρότητα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Υγεία
  • Αθλητικά
  • Απόψεις
  • Αγγελίες
VELVITA

Η ασπίδα του Αχιλλέα και η αχίλλειος πτέρνα

Η ασπίδα του Αχιλλέα και η αχίλλειος πτέρνα
Άρθρα-Απόψεις
Από
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης) Αρθρογράφος
7 Σεπ 2026 1 λεπτό ανάγνωση

Έντονα απασχόλησε τον τύπο, τελευταία, η συμφωνία της χώρας μας με το Ισραήλ για την προμήθεια συστήματος αεράμυνας δαπάνης 3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Δεν είμαστε βέβαια η μόνη χώρα που εντείνουμε τους εξοπλισμούς καθώς στη διεθνή σκηνή ογκώνονται οι αντιπαραθέσεις και υπάρχει ο φόβος να προκληθεί γενική ανάφλεξη. Αλλά και αυτή να αποφευχθεί ο γείτονάς μας, ο διαρκώς απαιτητικός και με όραμα την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, φαίνεται να μας εξαναγκάζει να αιμορραγούμε οικονομικά, για να αντιμετωπίσουμε τις απειλές του.

Εκ πρώτης όψεως γίνεται δεκτό ότι η κακή γειτνίαση θα μας δημιουργεί προβλήματα, μέχρι το τέλος της ιστορίας. Γι’ αυτό και λεπτή είναι η θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στη Βουλή, όταν ψηφίζεται ο προϋπολογισμός των αμυντικών δαπανών. Κατά καιρούς αποκαλύπτονται σκάνδαλα με πρωταγωνιστές υπευθύνους για την εισήγηση ή τη λήψη αποφάσεων προμηθειών εξοπλισμού σκανδαλωδώς ατιμώρητους. Αυτή η μάστιγα εξαπλώνεται σ’ όλους τους τομείς του δημόσιου βίου. Ο πλουτισμός μέσω της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος αποτελεί αχίλλειο πτέρνα του νεοελληνικού κράτους.

Οφείλουμε βέβαια να επισημάνουμε ότι η θεωρητικά ανεξάρτητη χώρα μας και στην πραγματικότητα προτεκτοράτο εξαναγκάζεται στη λήψη αποφάσεων, που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Ενταγμένη σε διεθνείς οργανισμούς θεωρητικά ως ισότιμο μέλος «αξιοποιείται» ως χρήσιμος υπηρέτης στη διεκπεραίωση των συμφερόντων των ισχυρών. Αυτή τη σκληρή πραγματικότητα όχι μόνο αντικρούουν με περισσή καύχηση οι ασκούντες την εξουσία τονίζοντας το ισότιμο, αλλά, δυστυχώς, δεν την έχει αντιληφθεί και ο λαός μας, ο οποίος αναμένει καρτερικά ελπίζοντας σε καλύτερες ημέρες με την εναλλαγή προσώπων σε θέσεις εξουσίας.

Κατά τα τελευταία έτη έγινε έντονα αισθητή η σύσφιξη των σχέσεων της χώρας μας με το Ισραήλ. Εκ πρώτης όψεως η κίνηση μπορεί να θεωρηθεί λογική στη βάση του ρητού «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου». Έχει όμως το ρητό καθολική ισχύ, χωρίς δηλαδή εξαιρέσεις; Να επισημάνουμε κατ’ αρχήν ότι το μικρό σε έκταση και πληθυσμό κράτος δεν είναι μικρό και σε ισχύ, οικονομική και πολιτική. Εκπρόσωποι του κυριάρχου λαού στη χώρα αυτή ελέγχουν ασφυκτικά μεγάλο μέρος του πλανήτη μέσω του κεφαλαίου, τραπεζικού και επιχειρηματικού. Αποτελεί πραγματική απειλή η Τουρκία για το Ισραήλ ή οι μεγαλοστομίες του Ερντογάν είναι καλοστημένο θέατρο; Πραγματική απειλή όντως για το Ισραήλ αποτελεί το Ιράν, το καθεστώς του οποίου είναι το μόνο εχθρικό που απόμεινε στην περιοχή. Για την υπεράσπιση του Ισραήλ σύρθηκαν στον πόλεμο κατά του Ιράν και οι ΗΠΑ με τον πρόεδρό τους να ξεπερνά κατά πολύ σε μεγαλοστομίες τον Τούρκο πρόεδρο.

Στρατηγικοί αναλυτές, που δεν καλούνται στους πλήρως ελεγχόμενους από το σύστημα εξουσίας τηλεοπτικούς σταθμούς, κρίνουν ότι οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν να εξέλθουν από τον πόλεμο νικητές, παρά τα σημαντικά πλήγματα που κατάφεραν κατά του Ιράν. Η προσωρινή ανακωχή που επήλθε οφείλεται στην εξάντληση των τρομακτικής ισχύος επιθετικών και αμυντικών όπλων. Σημαντικό είναι το ερώτημα: Ήθελε πράγματι ο Τραμπ ανάμειξη στον πόλεμο ή υποχρεώθηκε; Χωρίς να παραβλέπεται ότι από αυτόν επωφελήθηκαν και κάποιοι εκτός του σιωνιστικού στρατοπέδου πλουτοκράτες των ΗΠΑ, το ουσιώδες είναι ότι η χώρα αυτή, για την οποία ο όρος πλανητάρχης έχει αρχίσει να αμφισβητείται, βαρύνεται με τρομακτικό χρέος, συνεπώς είναι πλήρως υποχείρια των ελεγχομένων από τον διεθνή σιωνισμό πανισχύρων τραπεζικών κολοσσών.

Το Ισραήλ με την αίσθηση της τρομακτικής του ισχύος συμπεριφερόταν με αγριότητα έναντι των γειτονικών του αραβοφώνων ή αραβικών λαών, οι ηγέτες των οποίων ή τμήμα του λαού δεν έχει υποταχθεί στις εντολές του.  Η αγριότητα αυτή θυμίζει την των ναζιστών διωκτών του εβραϊκού λαού.

Η επιχειρούμενη γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα, οι έφοδοι κατά των άλλων της δυτικής όχθης του Ιορδάνου, οι κατά καιρούς εισβολές και τρομακτικές καταστροφές στον Λίβανο, οδήγησαν μικρό τμήμα των λαών της Ευρώπης σε έντονη καταγγελία της πολιτικής του Ισραήλ και σε κίνηση  αποστασιοποίησης ακόμη και τις υποταγμένες κυβερνήσεις των χωρών τους. Μόνο εμείς κάνουμε πως δεν βλέπουμε το δράμα των λαών εξ αιτίας του στόχου κυριαρχίας του Ισραήλ με την υποταγή όλων των γειτονικών χωρών κατά το πρότυπο της Σαουδικής Αραβίας και των διαφόρων Εμιράτων του κόλπου. Μόνο εμείς δεν ακούσαμε τις εκκλήσεις των Ρωμιών της Παλαιστίνης, της Συρίας και του Λιβάνου, που δοκιμάζονται.

Απεναντίας σπεύσαμε να ενισχύσουμε αμυντικά το αυταρχικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας. Με καύχηση τα μέσα ενημέρωσης ανήγγειλαν ότι ελληνικό (δηλαδή αγορασμένο με χρήματα του ελληνικού λαού) αντιπυραυλικό σύστημα πάτριοτ αναχαίτισε ιρανικό μη επανδρωμένο αεροπλάνο στον εναέριο χώρο της «φίλης» χώρας! Άλλη αχίλλειος πτέρνα, η άγνοια της παροιμίας «όταν διψά η αυλή σου δεν σπεύδεις να ποτίσεις την αυλή του γείτονα». Αλλά βέβαια δεν σπεύσαμε, μας έσυραν. Όπως μας έσυραν, πρόσφατα, και στην Κύπρο, για να προστατεύσουμε τις «συμμαχικές» βρετανικές βάσεις και φάνηκε ότι θυμηθήκαμε το (νεκρό) ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδος-Κύπρου.

Σπεύσαμε να προστατέψουμε τους «συμμάχους» Άγγλους, που μας μαχαίρωσαν πισώπλατα στη Μικρά Ασία και ο ελληνισμός υπέστη τη μεγαλύτερη συμφορά στη μακραίωνη ιστορία του. Οι ίδιοι υποκίνησαν την τρομακτικής αγριότητας έφοδο των «γκρίζων λύκων» κατά των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης, τον Σεπτέμβριο του 1955. Αυτοί μέσω των βάσεών τους στην Κύπρο προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στους εισβολείς του «Αττίλα» στην Κύπρο, το 1974. Σπεύσαμε να θωρακιστούμε με γαλλικές φρεγάτες και να θυμηθούμε το γελοίο σύνθημα «Ελλάς-Γαλλία συμμαχία». Έτσι μας διέταξαν επειδή οι ΗΠΑ είχαν επέμβει και ακυρώσει συμφωνία αγοράς γαλλικού εξοπλισμού από την Αυστραλία.

Και κάποιοι διακινούν φρούδες ελπίδες υποστήριξής μας από τους Γάλλους σε περίπτωση εχθρικής επίθεσης. Αλλά οι Γάλλοι αδυνατούν πλέον να υπερασπιστούν τη χώρα τους. Βέβαια δεν κινδυνεύει αυτή, προς το παρόν, από τη Γερμανία, όμως εντείνεται η κοινωνική αναταραχή από τη διάσταση του κοινωνικού σώματος μεταξύ γηγενών και μεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων. Και υπήρξαν οι Γάλλοι οι κύριοι ένοχοι της συμφοράς μας στη Μικρά Ασία με τη συμφωνία που υπέγραψαν με τον Κεμάλ και το πλήθος των (δωρεάν) στρατιωτικών εφοδίων, που εγκατέλειψαν στον στρατό του, κατά την αποχώρησή τους από την αραβόφωνη Κιλικία. Ο πρωθυπουργός μας έσπευσε από τους πρώτους να καταγγείλει την αποτυχημένη επιχείρηση δολιοφθοράς της Ρωσίας στη Γερμανία.

Αν αληθεύει η γερμανική εξήγηση ή είναι προπαγάνδα για την ενδυνάμωση του αντιρωσισμού στο λοιπό ευρωπαϊκό έδαφος δεν έχει σημασία για αυτούς που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία διαμόρφωσης της κοινής γνώμης κατά τα συμφέροντα των κρατούντων. Η Ρωσία ανήκει στην Ευρώπη και είναι αστείο να υποστηρίζεται ότι ετοιμάζεται να εξαπολύσει επίθεση προς δυσμάς, ενώ τα στρατεύματά της έχουν καθηλωθεί στην Ουκρανία και δέχεται σοβαρά πλήγματα στο έδαφός της. Εμείς όμως συνεπείς προς τις υποχρεώσεις μας προς τους «συμμάχους» μας οφείλουμε να εκδηλώνουμε έντονα τη συμπαράστασή μας. Άλλωστε οι Γερμανοί μας αποζημίωσαν πλήρως για τα άγρια εγκλήματα κατά αμάχων και για τις τρομακτικές καταστροφές υποδομών, ενώ εξόφλησαν και στο ακέραιο το κατοχικό δάνειο.

Μάλιστα τελευταία ασκούντες την εξουσία στη Γερμανία και ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης σ’ αυτήν έπλεξαν το «εγκώμιο» του ελληνικού λαού, των τεμπέληδων, που το μόνο που γνωρίζουν είναι να καταβροχθίζουν τα χρήματα βοήθειας των τίμιων και εργατικών λαών της βόρειας Ευρώπης! Ίσως στο προσεχές μέλλον να αποστέλλουμε βοήθεια στη Γερμανία, που εκδηλώνει εμφανή οικονομική κάμψη με αποτέλεσμα να ενδυναμώνεται κομματική παράταξη με ελαφρά, προς το παρόν, γνωρίσματα ολοκληρωτισμού.

Στην Ευρώπη δεν ανήκει το «φιλειρηνικό» Ισραήλ, που έλαβε τη θέση της αποκλεισμένης «φιλοπόλεμης» Ρωσίας. Αλλά φυσικά δεν πρόκειται να συμπαραταχθούμε με τις ελάχιστες ακόμη φωνές, που αντιτίθενται στη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εμείς ενισχύουμε τους δεσμούς, αν και κάποιοι, «σταγονίδια»», επισημαίνουν ότι ισραηλινοί οικονομικοί κύκλοι κάνουν επέλαση σε Κύπρο και Ελλάδα, όπως Βέβαια και Τούρκοι και Βαλκάνιοι, που ξεπλένουν «μαύρο» χρήμα. Άλλη αχίλλεια πτέρνα αυτή. Τελικά όλο το σώμα της αποτελείται από αχίλλειες πτέρνες. Ας μην ανησυχούμε! Οι ασκούντες την εξουσία διαβεβαιώνουν ότι όλα βαίνουν καλώς!

«Μακρυγιάννης»

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Άρθρα - Απόψεις» του tharos.gr δημοσιεύονται αυτούσια και απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του tharos.gr.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του tharos.gr στο Google


Marianna Triadafyllou
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)

Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)

Ο Απόστολος Παπαδημητρίου γεννήθηκε στη Σιάτιστα Κοζάνης το 1948 και έζησε στα Γρεβενά ως το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών.Είναι διπλωματούχος ἠλεκτρολόγος-μηχανολόγος μηχανικός του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (1971) και από το 1974 ως το 2006 εργάστηκε στη Δ.Ε.Η. Κοζάνης.Ασχολήθηκε επί εικοσιπενταετία με την επιστημολογία και εξέδωσε τρεις σχετικές εργασίες. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 το ενδιαφέρον του στράφηκε προς την τοπική ιστορία. Ἐργασίες του παρουσιάστηκαν σε τοπικά συνέδρια και δημοσιεύθηκαν.Αρθρογραφεί σε διάφορα περιοδικά και ἐφημερίδες και διευθύνει τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο “Μαρτυρία” στον τοπικό σταθμό "ΤΟΡ".Είναι επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου “Μακρυγιάννης” της Κοζάνης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών νομού Κοζάνης.

Το Θάρρος στο Google News

Μάθετε πρώτοι τα νέα της Κοζάνης

Προσθέστε το Θάρρος στις Προτιμώμενες Πηγές σας στο Google News για έγκυρη καθημερινή ενημέρωση.

FOLLOW
Προηγούμενη Ανάρτηση

Όταν σου δείχνουν τον ήλιο, μην κοιτάς το δάχτυλο

Επόμενη Ανάρτηση

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει την τελευταία παράσταση της Γης της Επαγγελίας

Σχετικά Άρθρα

Η αλαζονεία της εξουσίας
Άρθρα-Απόψεις

Η αλαζονεία της εξουσίας

Μακεδονικός Αγώνας: Αγώνας για Ελληνική Ελεύθερη Μακεδονία
Άρθρα-Απόψεις

Μακεδονικός Αγώνας: Αγώνας για Ελληνική Ελεύθερη Μακεδονία

Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ή τις προσδοκίες μας;
Άρθρα-Απόψεις

Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ή τις προσδοκίες μας;

16 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής
Άρθρα-Απόψεις

16 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Φυσικό αέριο: Το θράσος της πολιτικής μεταμόρφωσης
Άρθρα-Απόψεις

Φυσικό αέριο: Το θράσος της πολιτικής μεταμόρφωσης

ΔΕΥΑΚ: Αναγκαίες διευκρινίσεις για τις παλαιές οφειλές, μετά τις δηλώσεις για τις ρυθμίσεις
Άρθρα-Απόψεις

ΔΕΥΑΚ: Αναγκαίες διευκρινίσεις για τις παλαιές οφειλές, μετά τις δηλώσεις για τις ρυθμίσεις

ADVERTISEMENT
EcoZani Festival
Lisis Stegis
Αιολική Βερμίου
Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
Spiroulina Platensis
Φαρμακεία Κοζάνης
ADVERTISEMENT
Αρθρογράφοι στο Θάρρος
Βασίλης Μαγκλάρας
Η αλαζονεία της εξουσίας
Αρθρογράφοι στο Θάρρος
Θανάσης Τέγος
Ο Δήμος Εορδαίας γιόρτασε τα 114 χρόνια από...
Αρθρογράφοι στο Θάρρος
Διαμαντής Βαχτσιαβάνος
Η αποσιωπημένη τραγωδία: Η Σατανική πλεκτάνη του Οδυσσέα...
Αρθρογράφοι στο Θάρρος
Απόστολος Παπαδημητρίου (Μακρυγιάννης)
Άβουλοι και μοιραίοι




Επιλογές

Η Οικολογική Κίνηση Κοζάνης: Νέο διοικητικό συμβούλιο

Κοζάνη: Ο καιρός σήμερα, 13 Οκτωβρίου 2026

Εφορία: Πότε ελέγχονται οι μεταφορές χρημάτων μέσω IRIS

Κοζάνη: Ο καιρός σήμερα, 11 Οκτωβρίου 2026

Κοζάνη: Ο καιρός σήμερα, 12 Οκτωβρίου 2026

Μη χάσετε

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων Σήμερα: Πολιτικές, Αθλητικές, Διεθνή – 17/10/2026

Τι αθλητικές μεταδόσεις έχει η τηλεόραση, σήμερα Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2026

Κοζάνη: Ο καιρός σήμερα, 17 Οκτωβρίου 2026

Φλώρινα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ημέρα καριέρας 2026

Η αλαζονεία της εξουσίας

Αγγελίες

Ενοικιάζεται αποθηκευτικός χώρος 500τμ στο χωριό Κοίλα Κοζάνης (παλιά ΕΛΑΙΣ)

Θέση εργασίας ηχολήπτη στο Δη.Πε.ΘΕ. Κοζάνης

Κοζάνη: ΠΩΛΕΙΤΑΙ επαγγελματικός χώρος συνολικής επιφάνειας 73,00 τ.μ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιχείρηση κρεοπωλείο στην Κοζάνη

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος στην Κοζάνη για καφέ

Διαβάστε ακόμη...

Καστοριά: Σύλληψη 34χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού
Καστοριά

Καστοριά: Σύλληψη 34χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Το ΚΚΕ ζητά να σταματήσουν τα έργα ΑΠΕ σε Μπούρινο και Βοΐο
Δελτία Τύπου

Το ΚΚΕ ζητά να σταματήσουν τα έργα ΑΠΕ σε Μπούρινο και Βοΐο

Κοζάνη: Κατέληξε 65χρονος μετά από ανακοπή σε κρεοπωλείο
Κοζάνη

Κοζάνη: Κατέληξε 51χρονος μετά από ανακοπή σε κρεοπωλείο

ΕΠΣ Κοζάνης: Η 3η  αγωνιστική παίρνει φωτιά!
Αθλητικά

ΕΠΣ Κοζάνης: Η 3η  αγωνιστική παίρνει φωτιά!

Γ’ Εθνική – 3ος   Όμιλος: «Καυτή» Κυριακή για τη Δυτική Μακεδονία
Αθλητικά

Γ’ Εθνική – 3ος   Όμιλος: «Καυτή» Κυριακή για τη Δυτική Μακεδονία

Τι αθλητικές μεταδόσεις έχει η τηλεόραση, σήμερα Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2026
Αθλητικά

Τι αθλητικές μεταδόσεις έχει η τηλεόραση, σήμερα Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2026

Tharos Logo2022

© 2026 Θάρρος
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Θάρρος: Η Ημερήσια Ενημέρωση της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας
Το Θάρρος είναι ένα από τα ιστορικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής, προσφέροντας αξιόπιστη κάλυψη σε πολιτική, κοινωνία, οικονομία, πολιτισμό και αθλητισμό, τόσο στην έντυπη όσο και στη ψηφιακή του μορφή.

Θάρρος - Μ.Η.Τ. 252158
Μ.Η.Τ. 252158

Ειδήσεις, Νέα για την Κοζάνη και την Δυτική Μακεδονία - Καθημερινή ενημέρωση

  • To Θάρρος
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Δήλωση συμμόρφωσης

Social Media

Tharos Logo2022

Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Ηλεκτρονική Εφημερίδα Κοζάνης και Δ. Μακεδονίας
  Τζόντζα  2, 50131, Κοζάνη
  +30 2461038611
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
Ιδιοκτήτης: Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μαρία Κορομήλη
Διευθυντής Σύνταξης: Αθανάσιος Τέγος
Διευθυντής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Διαχειριστής Ιστοσελίδας: Άγγελος Κεσανλής
Δικαιούχος Του Ονόματος Τομέα - Domain Name:
Εκδοτική Ενημερωτική Ι Κορομήλης Α.Ε.

No Result
View All Result
  • Αγγελίες | Εργασία – Ακίνητα
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Κοζάνης & Δυτικής Μακεδονίας σήμερα — Πρόβλεψη 5 ημερών
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Αθλητικά
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Κοζάνη
    • Δήμος Βοίου
    • Δήμος Εορδαίας
    • Δήμος Κοζάνης
    • Δήμος Σερβίων
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Δημόσιο
    • Εκλογές
    • Ιστορία
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Κόσμος
    • Βαλκάνια
    • Ευρώπη
  • Επικαιρότητα
    • Media
    • Δελτία Τύπου
    • Θέματα
    • Εκδηλώσεις
    • Κοινωνικά
    • Ρεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ακίνητα
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
    • Εφορία
    • Καριέρα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
    • Cinema – Tv
    • Βιβλίο
    • Διάστημα
    • Εικαστικά
    • Θέατρο
    • Λογοτεχνία
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • Γεύσεις
    • Μόδα – Design
  • Υγεία
    • Διατροφή
    • Ψυχολογία

© 2026 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Αγγελίες | Εργασία – Ακίνητα
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός Κοζάνης & Δυτικής Μακεδονίας σήμερα — Πρόβλεψη 5 ημερών
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Αθλητικά
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Κοζάνη
    • Δήμος Βοίου
    • Δήμος Εορδαίας
    • Δήμος Κοζάνης
    • Δήμος Σερβίων
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Δημόσιο
    • Εκλογές
    • Ιστορία
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Κόσμος
    • Βαλκάνια
    • Ευρώπη
  • Επικαιρότητα
    • Media
    • Δελτία Τύπου
    • Θέματα
    • Εκδηλώσεις
    • Κοινωνικά
    • Ρεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ακίνητα
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
    • Εφορία
    • Καριέρα
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
    • Cinema – Tv
    • Βιβλίο
    • Διάστημα
    • Εικαστικά
    • Θέατρο
    • Λογοτεχνία
    • Μουσική
    • Ποίηση
    • Φιλοζωία
    • Φωτογραφία
  • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • Γεύσεις
    • Μόδα – Design
  • Υγεία
    • Διατροφή
    • Ψυχολογία

© 2026 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.