Νέο εμβόλιο – Συνοπτικά | γράφει ο Κ. Ν. Καρακάσης  

 

Οι συζητήσεις με φίλους – συντοπίτες που παλαιότερα διετέλεσαν μέλη – οπαδοί της αριστεράς και κατέληξαν ερευνηταί των «αγαθών» ! του κουμμουνισμού ως και οι επισκέψεις και μελέτες συγγραμμάτων ιστορικού κυρίως περιεχομένου με βοήθησαν-οδήγησαν στην σύνθεση στοιχείων για την εξαγωγή των συμπερασμάτων μου :

Η δεξιά ως καπιταλισμός – φιλελευθερισμός καταχωρείται καταχωρούνται ως βρώμικη αλήθεια 

Η αριστερά ως κουμμουνισμός – σοσιαλισμός καταχωρείται καταχωρούνται ως το καθαρό ψέμα.

Οι εφαρμογές των δύο πολιτικοοικονομικών συστημάτων, του κουμμουνισμού και του καπιταλισμού με τις παραφυάδες τους, εκπορεύονται από συγκεκριμένο κέντρο – χώρο, απέβλεπαν και αποβλέπουν στην διάλυση – εξαφάνιση των εθνικών κρατών και την μετατροπή τους σε πύργο της Βαβέλ (παγκοσμιοποίηση) με ότι συνεπάγεται εκτός ενός κράτους – έθνους πλέον, προς χαράν τους, το του κράτους του IΣΡΑΗΛ.

Ο κουμμουνισμός με τα όργανά του ταλάνισε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και όχι μόνον με θυσίες ποταμών αίματος για το δίκαιο τίνος ?

Το μητρικό τους εργοστάσιο έκλεισε !!

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται σήμερα στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας, αλλά και σε όλη την ανθρωπότητα με την εξίσου βάρβαρη ή και χειρότερη καταπίεση μέσω του καπιταλισμού.

Από το 1965 η ανθρωπότητα ζει την αγριότητα των εξαγγελιών του Ζ’ (έβδομου) κεφαλαίου του συνεδρίου των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ που έγινε στην Βασιλεία της ΕΛΒΕΤΙΑΣ το 1897. Αναφέρομαι στα «Πρωτόκολλα των σοφών της ΣΙΩΝ».

Στην τελευταία παράγραφο του εν λόγω κεφαλαίου καταγράφεται αυτολεξεί ότι : «πράγματι, πλην εξαιρέσεων τινών, ας τινάς είναι περιττόν να λάβωμεν υπ’ όψιν, ο τύπος είναι εντελώς εις την εξουσία μας. Εν μία λεξεί δια να συγκεφαλαιώσωμεν το σύστημα μας προς υποταγήν των χριστιανικών κυβερνήσεων της Ευρώπης, θα δείξωμεν εις μεν τον ένα την δύναμιν μας δι’ αποπειρών, δηλαδή δια του τρόμου, εις όλους δε, εάν όλοι εξανίσταντο εναντίον μας, θα απαντήσωμεν δια των αμερικανικών, κινέζικων ή και ιαπωνικών τηλεβόλων

Προγεγραμμένα ταλαίπωροι, μεγάλοι σε ηλικία και χειρότερα για σας Νιάταμην ψάχνετε κάτω από τα χαλιά σας να βρείτε τον τρόμο στην Ευρώπη.

Οι αποκεφαλισμοί στους δρόμους των Ευρωπαϊκών πόλεων γίνονται από πειθήνια όργανα τους, που σε λίγο θα έρθουν και κατά εδώ, φρόντισαν γι΄ αυτό οι υποδοχείς.

Οι καταστροφές των μνημείων των πολιτισμών της ανθρωπότητας δεν σταμάτησαν ούτε στο Αφγανιστάν με το γκρέμισμα του τεράστιου Βούδα, ούτε στην Παλμύρα, θα συνεχιστούν και κατά δω, έχουμε και εμείς ΜΝΗΜΕΙΑ.

Όσον αφορά τα τηλεβόλα, αυτά δεν είναι μακρύκανα κανόνια :

Είναι οι αρρώστιες που αναπτύχθηκαν και αναπτύσσονται στα εργαστήρια τους, όπως των χοίρων – των αγελάδων – των πτηνών – του AIDS – του Έμπολα – του ΗΝ, 2, 3, SARS – COVID 19 και πάει λέγοντας και που στοχεύουν αφ΄ενός στα κέρδη των φαρμακευτικών εταιριών τους μέσω της παραγωγής και διάθεσης εμβολίων και φαρμάκων για την αντιμετώπιση τους, Γιάννης κερνάει – Γιάννης πίνει αφετέρου δε στην καταστροφή των οικονομιών πρώτα των μικρών, ύστερα των μικρομεσαίων, παραπέρα όλων των υπολοίπων, ως και στην εξώδιο ακολουθία των όποιων άτυχων.

Εδώ ταιριάζουν οι στίχοι του ποιήματος του Φώτη Αγγουλέ «Το Στίγμα», που μελωποιήθηκε από τον Πάνο Τζαβέλα. Ακούστε το.

Η διαπίστωση για τα όσα διαδραματίζονται είναι ότι :

Όντως στο σιωνιστικό συνέδριο του 1897 προσήλθαν Όνθρωποι και όχι Άνθρωποι με πολύ μεθοδικό μυαλό, αλλά χειρίστης ποιότητος και κατόρθωσαν να ποδηγετήσσουν την ανθρωπότητα οδηγώντας την στην εξαθλίωση προς όφελος του καπιταλιστικού τους κεφαλαίου.

«Το χρήμα δεν έχει πατρίδα» ΔΕΞΙΟΙ

«ΣΕΙΣ προλετάριοι των ΕΘΝΩΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, όσο και αν ενωθείτε δεν μπορείτε να χτυπήσετε το άπατρες χρήμα το κεφάλαιο, γιατί δεν το βρίσκετε που είναι κρυμένο, ή γιατί δεν σας αφήνουν τα αφεντικά σας.

Μην σπάτε ιδρωτοδημιουργήματα.

Ο μόνος τρόπος προς το παρόν, απαλλαγής από τις επερχόμενες – καλπάζουσες λαίλαπες είναι : οι επιστήμονες ΒΙΟΛΟΓΟΙ να ασχοληθούν με την εύρεση ενός αιωρούμενου ΝΕΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, που θα μετατρέψει το μυαλό των ΟΝΘΡΩΠΩΝ σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.

Ο νοών νοήτω

Ευχές δια την διαρκή ύπαρξη της Ανθρωπότητας

Κ. Ν. Καρακάσης
5-3ου-2021

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
Tharos.gr Logo
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ