Που το πάει... ο γιατρός…;

By Φεβρουαρίου 22, 2021

Συχνές παρεμβάσεις..… στο facebook από τον γνωστό και πολύ αγαπητό σε αρκετό κόσμο γιατρό-νεφρολόγο κ. Τάσο Φούντογλου. 'Καρφιά' σε χειρισμούς' της κυβέρνησης, αλλά και της Περιφέρειας την οποία χαρακτηρίζει μάλιστα “αστεία και τραγική” με αφορμή τη μερίδα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.
Δείχνει μετανιωμένος που δεν είπε “ναι” στο κάλεσμα της Ζεμπιλιάδου το 2019, λέγοντας παράλληλα ότι αναλαμβάνει τη μικρή ευθύνη που του αναλογεί και ‘καταλήξαμε να μας διοικεί σήμερα και να λαμβάνει συλλογικές αποφάσεις ερήμην μας μια τόσο αστεία και τραγική συνάμα περιφερειακή αρχή”.
Που το πάει…; Ήρθε ώρα να εμπλακεί σε αυτοδιοικητικές εκλογές ή παίρνει θέση ως απλός πολίτης….; Δήμο Κοζάνης, Περιφέρεια ή τίποτα από τα δυο; Μένει στη “γαλήνη του ιατρείου του….που όπως είπε πάει εξαιρετικά και του προσφέρει αυτό που λέμε προσωπική ικανοποίηση ….; Ίδωμεν…
Υστερόγραφο: με νέα ανάρτηση του χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα αναφερόμενος στο κόμμα... και τα τοπικά στελέχη…..
“Μοναδική τους έγνοια να δρουν υπογείως, να ελέγχουν τα παρασκήνια και από τις κομματικές κουίντες να βιάζουν υπολήψεις και να κονταίνουν ανθρώπους. Για να προωθήσουν τους δικούς τους”. 

 

 

Last modified on Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 10:09
Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ