Η νόμιμη εκδοχή του μη ηθικού | γράφει ο Θ. Θεοδωρίδης

By Φεβρουαρίου 21, 2021

Η ηγεσία της περιφέρειας απέτυχε συνειδητά και πάλι να αφουγκραστεί τους επιχειρηματίες που έχουν επί μήνες κλειστά τα μαγαζιά τους.   Απέτυχε συνειδητά όχι γιατί 1827 επιχειρήσεις πήραν τα χρήματα που τους αναλογούν νόμιμα βάσει κριτηρίων, αλλά γιατί άφησε εκτός προγράμματος χιλιάδες άλλες μικρές επιχειρήσεις και ΚΑΔ.

Λιανεμπόριο, εστίαση, καφέ, γυμναστήρια και πολλοί άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι το μόνο κάνουν είναι να συσσωρεύουν χρέη και απλήρωτους λογαριασμούς.

Γνωρίζατε από την αρχή το αποτέλεσμα των κριτηρίων που βάλατε. Αλλά σκοπίμως αγνοήσατε επαγγελματίες οι οποίοι σε κανονικές συνθήκες πάλευαν ούτως ή άλλως για το καθημερινό μεροκάματο, πόσο μάλλον σε μια περίοδο υγειονομικής κρίσης με κλειστά μαγαζιά, με τεράστια χρέη και απλήρωτες επιταγές.

 Οφείλετε στον κόσμο της αγοράς έστω και τώρα να μπορούν να λάβουν την μη επιστρεπτέα επιχορήγηση χωρίς αστερίσκους. Το ποσό που πρέπει να δοθεί εννοείται ότι πρέπει να είναι μεγαλύτερο από αυτό που δώσατε γιατί αφορά χιλιάδες επαγγελματίες.  

Το που θα βρείτε τα λεφτά δεν αφορά κανένα. Είναι δική σας δουλειά και υποχρέωση. Αδικήσατε και αδιαφορήσατε για τον κόσμο της αγοράς.

 ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

 ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.

Θ. Θεοδωρίδης

Γραμματέας Ν.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής

 

Image
Image

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ
THARROSLOGO
ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ