Print this page

Ο κάθε Δήμαρχος πρέπει να εργάζεται για την καλυτέρευση συνθηκών διαβίωσης των πολιτών της Δημαρχίας του | γράφει ο Κ. Ν. Καρακάσης

By Ιανουαρίου 11, 2021

 

Ο κάθε Δήμαρχος πρέπει να εργάζεται για την καλυτέρευση συνθηκών διαβίωσης των πολιτών της Δημαρχίας του. Αυτό πρέπει να είναι το μέλημα του (δείγμα αξιοσύνης) και ΟΧΙ η καταστροφική επέμβαση στην λειτουργία των άλλων Δήμων (δείγμα αξιοπρέπειας).

Τα επιτεύγματα τόσο των προπροκατόχων σου, όσο και των δικών σου ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Λ. Μαλούτα, προξένησαν ανησυχία στους γείτονες, οι οποίοι βασίζουν την ανέλιξη τους και την πρόοδο τους στην στασιμότητα και ανημποριά των άλλων, για να φαίνονται συγκριτικά ανώτεροι : - πρόβλημα τους και πολύ βαθιές μοχθηρικές ρίζες :

Διακατεχόμενοι λοιπόν από μοχθηρία, άρχισαν να λιθοβολούν την πρόοδο, λιθοβολώντας και τα πόδια τους με πρωταρχικό σκεπτικό «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».

ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ 

Αντίθετα με μας, που μας διακατέχει το αξιοκρατικό ΕΥΓΕ και ο θαυμασμός στα όσα καλά σας, σεις αντιδράτε μόνον για την διατήρηση της όποιας αντίδρασης. Φαίνεται σας θρέφει.

Επειδή λοιπόν είναι αδύνατον να αντιληφθείτε το μέγεθος της επιτυχούς συνεργασίας των δύο μεγάλων νοσοκομείων, προς όφελος της περιφέρειας και όχι μόνον και επειδή εμείς έχουμε απόλυτη ανάγκη της δημιουργίας νέας νοσοκομειακής δομής έξω από την πόλη, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την δημιουργία νέου έστω και μικρότερου νοσοκομείου με οποιοδήποτε τίμημα.      

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Ο κάθε περιφερειάρχης με την ιδιότητα – δικαιοδοσία του διαχειριστή κονδυλίων, πρέπει να κατανέμει τα κονδύλια για την υλοποίηση των στόχων των Δημάρχων και να μην είναι ενάντιος στα σχέδια των, επηρεαζόμενος από προτάσεις και θέσεις τρίτων προς τους Δήμους.

Η απόφαση κατασπατάλησης (έτσι θα χρεωθεί), των όσων εκατομμυρίων Ευρώ, δεν θα φτάσουν με τις υπερβάσεις τα 20 εκ., για την προσθήκη νέας πτέρυγας, στο ήδη βεβαρυμμένο και δυσκολοεπισκέψιμο Μαμάτσειο, θάβοντας σε παλιοντούβαρα, το μέλλον της υγείας μας – της υγείας των παιδιών μας, των εγγονών μας και των απογόνων μας, για πολλά – πολλά – πολλά χρόνια, θα μας βρει αντιμέτωπους.

Επανατοποθετήσου συσκεπτόμενος με τους άλλους άρχοντες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων τόσο των πρώην, όσο και των νυν βουλευτών της περιοχής καταθέτοντας ο καθείς τις προτάσεις του.

Η μη συμμετοχή των στην διάσκεψη, θα εκληφθεί ως αρνητικό πρόσημο για τον τόπο.

Τα χρήματα προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών των Δήμων.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΑΙ

    Σεις οι άρχοντες των επιμελητηρίων, ρωτήστε λίγο τους προκατόχους σας. Έχουν πείρα – είχαν καλή διαδρομή. Δεν αρκεί να διεκδικείτε μόνον τα του σήμερα, με όποιον τρόπο. Τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στον τόπο μας, θα οδηγήσουν πολλούς, στο να πηδάνε από τα μπαλκόνια και θα είναι περισσότεροι από τους διαβάτες των δρόμων. Πρέπει για την αντιμετώπιση των όποιων ιατρικών αναγκών να υπάρχουν καινούργιες και ευκολοπροσβάσιμες νοσοκομειακές Δομές. Είναι υποχρέωση σας – καθήκον σας να συνταχτείτε.

Σεις σύμβουλοι από την Κοζάνη (εφ’ όσον η απόφαση είναι ομόφωνη) δεν καταλάβατε ότι προδώσατε τους ψηφοφόρους σας??

Ποιοί οι σκοποί  - ποιά τα ανταλλάγματα – πόσα τα αργύρια ??

Ευθιξία ?? – Τι είναι αυτό ??

Δεν μας πληγώνουν τα λόγια των απέναντι, μας τρομάζουν τα έργα και η σιωπή των φίλων μας.

Στα βράχια το καράβι

Εγώ ντρέπομαι  - Εσείς ???

ΠΟΛΛΟΙ οι ΑΡΧΟΝΤΕΣ

ΠΟΛΛΟΙ οι ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Κ. Ν. Καρακάσης

Κοζάνη

1ος - 2021