Εμβολιαστείτε….το εμβόλιο δεν είναι απάτη!

  Το δικό του πειστικό μήνυμα για την αναγκαιότητα του  εμβολιασμού κατά του κορωνοιού δίνει ο γιατρός Διευθυντής ΜΕΘ  του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης Κωνσταντίνος Στόκκος:  «Το εμβόλιο δεν είναι ΑΠΑΤΗ! Βάλτε τα δυνατά σας να πείσετε τον κόσμο να εμβολιαστεί και εμβολιαστείτε και εσείς» σημειώνει μεταξύ άλλων ο επιστήμονας που βιώνει σε καθημερινή βάση τα προβλήματα που δημιουργεί ο COVID στην ανθρώπινη υγεία:

 Πιο συγκεκριμένα ο Διευθυντής της ΜΕΘ του Μαμάτσειου σε  ανάρτησή του στο facebook αναφέρει: “Οι εντατικές άρχισαν να γεμίζουν ξανά… Δυστυχώς τα περιστατικά είναι από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί… Τα πράγματα είναι σοβαρά και όποιος δεν εμβολιάζεται κινδυνεύει Και κυρίως κινδυνεύουν οι άνθρωποι με συνοδά νοσήματα αλλά όχι μόνο.. Δυστυχώς στις ΜΕΘ νοσηλεύονται και άνθρωποι οποίοι δεν έχουνε άλλα νοσήματα. Μη βγάζετε την στεναχώρια σας και το άχτι σας για την κατάσταση της χώρας αλλά και για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια κυρίως μετά την έναρξη της οικονομικής κρίσης με το να προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας ότι ανακαλύψατε μια φοβερή απάτη της κυβέρνησης και του συστήματος. Το εμβόλιο δεν είναι ΑΠΑΤΗ!!! Βάλτε τα δυνατά σας να πείσετε τον κόσμο να εμβολιαστεί και εμβολιαστείτε και εσείς. Το Εμβόλιο δουλεύει και το βλέπουμε και εμείς οι άνθρωποι που δουλεύουμε στις Μεθ … Μερικοί από σας που πιστεύετε ότι όλα είναι ψέματα, ελάτε να γίνεται παρατηρείται στις μονάδες εντατικής θεραπείας και θα καταλάβετε που είναι το ψέμα και που είναι αλήθεια.

Μην κρίνετε , για τόσα σοβαρά πράγματα, δίχως να έχετε την εμπειρία αλλά και την γνώση.. Το COVID είναι κάτι Καινούριο όμως η μέχρι τώρα εμπειρία και γνώση έδειξε ότι το εμβόλιο δουλεύει… Αν εσείς δεν θέλετε να σωθείτε πρόβλημα σας μην παίρνετε όμως το λαιμό σας άλλους ανθρώπους..Είναι υποχρέωση όλων μας να εμβολιαστούμε για να προστατέψουμε τον εαυτό μας αλλά και τον ευάλωτο πληθυσμό.”.

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ