Η περιπέτεια υγείας του Γιάννη Σιδέρη, το ευχαριστώ στους γιατρούς

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ…

 Μετά από ένα τετραήμερο νοσηλείας μου, από πνευμονία και όχι από (κορονοϊοπνευμονια), θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γ.Ν. Κοζάνης για την προσφορά τους στο ΕΣΥ που ακόμα αντέχει σε αυτή την δύσκολη περίοδο του κορονοϊου χάρη στους ήρωες του πίσω από τις μάσκες αλλά τα δεκαχίλιαρα τα παίρνουν (οι ήρωες μπροστά από τις μάσκες). 

  Τώρα όσο για τον εργασιακό μεσαίωνα στην σημερινή Ελληνική δημοκρατία οι μέχρι σήμερα νάιλον κυβερνήσεις έχουν νομιμοποιήσει την μαύρη εργασία εκμεταλλεύοντας την πρακτική εξάσκηση των νέων νοσηλευτών σε ένα νέο δημοκρατικό μοντέλο σκλαβιάς. Δεν δίνεται σε αυτά τα παιδιά μία τυπική αμοιβή έστω ως ηθική ικανοποίηση. 

 Λυπάμαι που εξαναγκάζομαι να το αναφέρω, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη. Η χούντα των συνταγματαρχών νομοθέτησε την αμοιβή των ειδικευομένων ιατρών που μέχρι τότε δεν υπήρχε, ενώ οι σημερινές <δημοκρατικές> κυβερνήσεις εκμεταλλεύονται την εργασία της πρακτικής εξάσκησης των νεών παιδιών.

 ΥΓ: Έτσι θα κρατήσουμε την νεολαία στην Ελλάδα;;;;

 Γιάννης Σιδέρης 

Αρτοποιός 

 

Rate this item
(0 votes)

ΤΑΓΑΡΑΣ

Στοιχεια επικοινωνιας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία

Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

Πρωτοσελιδα Εφημεριδων

Εφημερευοντα Φαρμακεια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΚΟΖΑΝΗΣ