Ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο ο Εθνικός με τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο ο Εθνικός με τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Την ήττα γνώρισε ο Εθνικός το Σάββατο το βράδυ από τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Οι παίκτες του Γιάννη Μήτσιαλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το ημίχρονο, με μπροστάρη τον Παύλο Τοπάλι, κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στους διεκδικητές της ανόδου.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στο δεύτερο μισό, με χαρακτηριστικό την αστοχία των παικτών του Εθνικού, όπου στα δύο δεκάλεπτα πέτυχαν συνολικά 10 πόντους. Η  είσοδος του Νίκου Ρέππα για τους φιλοξενούμενους ήταν κομβική, καθώς με διαδοχικούς πόντους κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Μεσοποταμίας και να κλείσει το σκορ στο 39-63.

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΦΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Μήτσιαλος): Τσίμτσιος, Μπουνόβας, Κτενίδης, Τσιρέκας 2, Μακρίδης, Γκουτζιομήτρος, Τοπάλι 14 (2), Τσουμάνας 5, Παπαντίνας 6 (2), Δούμας 2, Γλυκόπουλος 9

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Τζιλίνης): Ρέπας Ν. 19(5), Πιπερόπουλος 2, Ιωσήφ, Ρέπας Χ. 7(2), Φούφας, Τσολάκης 8 (2),  Γεωργάκας 6, Πανίδης 3, Βελαώρας, Παγανάς Γ. 16, Παγανάς Δ. 2, Κατσιάνης

Δεκάλεπτα: 18-15, 11-16 (ημ. 29-31), 6-18, 4-14 (τελ.39-63)

Διαιτητές: Τσιαπλής / Παπανικολάου

Γραμματεία: Γκιάτα / Κατωτικίδου

Exit mobile version