Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των μελομακάρονων. Τα ισλί είναι ένα ποντιακό γλυκό που μοιάζει πολύ...
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης Κρασάτο - στη σχάρα - ξιδάτο - ψητό στο γκριλ - κεφτέδες - γιουβέτσι - σουβλάκι...
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης Τυχεροί όσοι δεν έχουν ζάχαρο και μπορούν να απολαμβάνουν χωρίς φόβο όσους μπακλαβάδες θέλουν... Όταν ήμασταν...
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία το θυμούνται, το νοσταλγούν και ίσως ψάχνουν να το βρουν. Το πετιμέζι...
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης Κόβουμε το ψωμί (κατά προτίμηση φραντζόλα στενόμακρη σαν κύλινδρο) σε φέτες ενός περίπου εκατοστού. Σε μπολ...
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης Τώρα είναι η εποχή τους, τώρα που τελειώνουν οι όψιμες ντομάτες και απομένουν οι μισοκόκκινες –...
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης Τη συνηθίζουν στο εξωτερικό, πιο πολύ στη Γαλλία, να τρώνε σαν επιδόρπιο κάποιο τυρί μαζί με...
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης Τώρα είναι η εποχή για να φτιάξουμε παραδοσιακό γλυκό κουταλιού κυδώνι. Όπως όλα τα γλυκά, έχει...
Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης Τώρα είναι η εποχή. Δεν έχει σημασία εάν τα σύκα είναι άσπρα ή μαύρα ή μελιτζανόσυκα....
Μία εθνική ομάδα αποτελούμενη από δύο έμπειρους ψήστες, μία συνταγή που «μυρίζει» ελληνικό καλοκαίρι κι ένα Euro ...μαγειρικής που κατακτήθηκε...
© 2024 Θάρρος. All rights reserved.