Αυτό το παραδοσιακό φαγητό με πατάτες γιαχνί είναι τόσο εύκολο στην προετοιμασία, με λίγα απλά υλικά και έτοιμο σε λιγότερο από...
Χρόνος παρασκευής: 12 λεπτά Υλικά: Μία κονσέρβα κονκασέ (ντομάτα) ή 3 ώριμες ντομάτες 4 αυγά Τυρί φέτα, κατά προτίμηση καλαθάκι...
Ο χαλβάς με σιμιγδάλι είναι ένα εύκολο παραδοσιακό, θρεπτικό, γευστικό, νηστίσιμο και ωφέλιμο γλυκό. Δεν χρειάζεται ψυγείο και μπορούμε να...
Ο μουσακάς είναι ένα πιάτο από μαγειρεμένο κιμά, μελιτζάνες και πατάτες και συναντάται σε διάφορες μορφές σε όλα τα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή...
Από τι φτιάχνεται η γούστερ σος και πού χρησιμοποιείται Παρασκευάζεται από σόγια σος, ξύδι, διάφορες γλυκαντικές ουσίες, αποξηραμένη αντζούγια, ταμάρινθο,...
Τα σαλιγκάρια τα ξέρουμε τα τελευταία χρόνια από τα καλλυντικά και φαρμακευτικά είδη, όπου χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη. Οι κρέμες...
H γνωστή αμερικανική εφημερίδα «The New York Times» και ο δημοσιογράφος με ειδίκευση στα θέματα διατροφής, Ali Slagle, παρουσίασε μια συνταγή με φέτα....
Με τα κορυφαία ελληνικά πιάτα, ασχολήθηκε για ακόμα μία φορά το site Taste Atlas. Στη νέα βαθμολογία του λοιπόν, όπως μπορείτε...
Η συκιά είναι ένα δέντρο με ιστορία χιλιάδων ετών μιας και είναι το πρώτο δένδρο που αναφέρεται στη Βίβλο. Είναι...
Το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο, με τον ήλιο, τη θάλασσα, τα ζεστά βράδια και βεβαίως τα δροσερά κοκτέιλ. Είναι η εποχή τους. Τέσσερα από αυτά...
Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής δηλώσεων για την επέκταση της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας από 6 σε 9 μήνες, μέσω της...
Διαβάστε περισσότερα© 2022 Θάρρος. All rights reserved.