Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
  • Επικοινωνία
  • Ο Καιρός
  • Αγγελίες
  • Πρωτοσέλιδα
Θάρρος | Ηλεκτρονική εφημερίδα Δυτικής Μακεδονίας
Optika Katanas
  • Κοζάνη
    • Δ. Βοίου
    • Δ. Εορδαίας
    • Δ. Κοζάνης
    • Δ. Σερβίων-Βελβεντού
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
  • Τουρισμός
  • Υγεία
    • Διατροφή
  • Τρόπος Ζωής
    • LifeStyle
    • Γεύσεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
  • Κοζάνη
    • Δ. Βοίου
    • Δ. Εορδαίας
    • Δ. Κοζάνης
    • Δ. Σερβίων-Βελβεντού
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
  • Τουρισμός
  • Υγεία
    • Διατροφή
  • Τρόπος Ζωής
    • LifeStyle
    • Γεύσεις
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Θάρρος | Ηλεκτρονική εφημερίδα Δυτικής Μακεδονίας

Αρχική » Ελλάδα » Η σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου με τον κλάδο της φιλοξενίας

σε Ελλάδα, Οικονομία, Τουρισμός

Η σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου με τον κλάδο της φιλοξενίας

ΘάρροςΘάρρος
26/01/2022

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου και της ελληνικής παραγωγής με τον κλάδο της φιλοξενίας

Η Σύνδεση Του Αγροδιατροφικού Κλάδου Με Τον Κλάδο Της Φιλοξενίας
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
A A
0 0
ShareTweetSharePinShareSend

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου και της ελληνικής παραγωγής με τον κλάδο της φιλοξενίας και το υπουργείο Τουρισμού  επενδύει στρατηγικά στην προοπτική αυτή. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόσο η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, αρμόδια μεταξύ άλλων για θέματα των ειδικών μορφών τουρισμού, όσο και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή κλάδο της οικονομίας καθιστούν σαφές πως πρόκειται για μια αδήριτη ανάγκη που θα διαφοροποιήσει το ελληνικό τουριστικό προϊόν από τον ανταγωνισμό.

«Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για τον ελληνικό τουρισμό είναι η – όσο το δυνατόν – μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη διαφοροποίησή του διεθνώς. Η εμπέδωση της ξεχωριστής του ταυτότητας και των στοιχείων εκείνων που την συνθέτουν. Με άλλα λόγια η συνείδηση και διατήρηση του αυθεντικού και γνήσιου ελληνικού χρώματος, της εμπειρίας που αποκομίζει ο επισκέπτης της χώρας μας. Και τι περισσότερο αυθεντικά ελληνικό και ξεχωριστό από την ελληνική πρωτογενή παραγωγή;» σημειώνει χαρακτηριστικά η αρμόδια υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχετικά Θέματα

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η Οδική Ασφάλεια  

Εταιρική συνάντηση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “Media Smarts”

Μειώσεις ως 80% στα τιμολόγια ρεύματος

Αυτός είναι και ο λόγος που το υπουργείο Τουρισμού στρατηγικά πλέον επενδύει στην σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου και της ελληνικής παραγωγής με τον κλάδο της φιλοξενίας, όπως υπογραμμίζει η Σοφία Ζαχαράκη. Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι μονάδες παραγωγής με το υπουργείο να ενθαρρύνει και να προωθεί συστηματικά την εξωστρέφειά τους: με τον νέο νόμο του υπουργείου Τουρισμού θεσπίστηκε για πρώτη φορά Ειδικό Σήμα Επισκέψιμης Μονάδας για τρεις νέες κατηγορίες παραγωγικών κλάδων. Έτσι, μετά τα Επισκέψιμα Οινοποιεία ακολουθούν Επισκέψιμα Ζυθοποιεία, Τυροκομεία και Ελαιοτριβεία, αναφέρει η υφυπουργός Τουρισμού.

Στο σημείο αυτό οι άμεσα εμπλεκόμενοι αυτής της προσπάθειας, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται από τη μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, μόνον ως θετικό αντιλαμβάνονται το γεγονός ότι περιοχές που δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επισκεψιμότητας θα μπορέσουν να προσελκύσουν επισκέπτες, με όχημα τα ελληνικά προϊόντα.

Οι ελληνικές μπύρες είναι πρέσβειρες ποιότητας για την χώρα και τους τόπους παραγωγής τους 

Η μπύρα, τα τυριά και το λάδι μαζί με τα άλλα τρόφιμα και ποτά, αποτελούν σημαντικό μέρος της ζωής των τόπων, της αυθεντικότητας, της “αλήθειας” τους, σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αλέξανδρος Κουρής, ιδιοκτήτης – ιδρυτής της Ζυθοποιίας ΝΗΣΟΣ. Είναι πολιτισμός και ιστορία. Είναι οι άνθρωποι και οι καθημερινές δημιουργίες τους. Προσφέρουν απόλαυση, αναδεικνύονται σε τοπικά “σύμβολα” και έλκουν επισκέπτες, συμπληρώνει ο κ. Κουρής. Αναφερόμενος στην τουριστική εμπειρία, αυτή αποδυναμώνεται κάθε φορά που ο επισκέπτης καταναλώνει ένα μαζικό, υπερδιαθέσιμο, αδιάφορο, βιομηχανικό λάδι, τυρί ή μπύρα στη θέση κάποιων εξαιρετικών, ιδιαίτερων, τοπικών παραγωγών που κουβαλάνε την ψυχή του τόπου και των ανθρώπων του, τονίζει.
Εστιάζοντας στην πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού, ο κ. Κουρής σημειώνει ότι αυτή καλύπτει ένα σημαντικό κενό. «Επιτέλους, ενσωματώνει επίσημα στο ελληνικό τουριστικό προϊόν την ελληνική μπύρα, το τυρί και το λάδι αναγνωρίζοντας ότι οι χώροι παρασκευής τους αποτελούν πόλους έλξης επισκεπτών. Η μπύρα σήμερα είναι με σημαντική διαφορά το μεγαλύτερο σε κατανάλωση αλκοολούχο ποτό στην Ελλάδα, πολλαπλάσιο του κρασιού και των αποσταγμάτων τόσο σε όγκο όσο και σε αξία», τονίζει.
Οι ελληνικές μπύρες είναι πρέσβειρες ποιότητας για τη χώρα και τους τόπους παραγωγής τους και οι τουρίστες τις προτιμούν και έχουν μεγάλη επιθυμία να τις γνωρίσουν. Η ΝΗΣΟΣ, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στην Τήνο, και άλλα ζυθοποιεία σε όλη την Ελλάδα, δεχόμαστε χιλιάδες επισκέψεις κάθε καλοκαίρι. «Στην δική μας περίπτωση οι επισκέπτες της Τήνου ή και γειτονικών νησιών ανακαλύπτουν με ενθουσιασμό τις γεύσεις των διαφορετικών ζύθων μας, τις πολλές διεθνείς βραβεύσεις μας αλλά και τη σύντομη αλλά σημαντική για τον κλάδο, ιστορία μας», αναφέρει ο κ. Κουρής.
Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τήνο, ο κ. Κουρής σημειώνει ότι διεξάγονται προγραμματισμένες επισκέψεις με γευσιγνωσίες των διαφορετικών ζύθων που προσφέρονται κατευθείαν από τις δεξαμενές ή τα κελάρια της και πολλές φορές συνοδεία άλλων τοπικών προϊόντων. «Έχουμε επιλέξει να μην πουλάμε μπύρες στους επισκέπτες μας ώστε αυτοί να τις αγοράζουν από τα τοπικά τα καταστήματα. Με αυτόν και πολλούς άλλους τρόπους δημιουργούμε μία “αλυσίδα” αξίας που απλώνεται και ωφελεί όλο το νησί», υπογραμμίζει ο κ. Κουρής και συμπληρώνει ότι τo ζυθοποιείο λειτουργεί υπό το ανώτατο πρότυπο ασφάλειας FSSC 22000 και θα σπεύσει να υιοθετήσει και το σήμα του Επισκέψιμου Ζυθοποιείου.

Ο κύκλος της παραγωγής του τυριού σε επισκέψιμο τυροκομείο στα Γρεβενά 

«Και μόνο που θα έλθει μια οικογένεια από την Αθήνα στα Γρεβενά είναι πολύ σημαντικό για εμάς», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τυροκόμος Μιχάλης Σαφαρίκας, που διατηρεί στην περιοχή την ομώνυμη οικογειακή επιχείρηση. Μάλιστα συμπληρώνει ότι η φέτα είναι ένας άξιος “πρεσβευτής” του ελληνικού τουρισμού, αφού διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα θεωρεί ότι με τη σύνδεση του πρωτογενούς τομέα και τουρισμού, θα “πάρουν ζωή” και περιοχές που δεν είναι στην κορυφή των επιλογών των ξένων επισκεπτών και την ίδια στιγμή θα τονωθούν επιχειρήσεις που έχουν άμεση σύνδεση με τον πρωτογενή τομέα. Στα Γρεβενά σημειώνει, κάποτε υπήρχαν 30 τυροκομεία. Σήμερα λειτουργούν μόλις 4, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.
Ο κ. Σαφαρίκας εξάλλου ελπίζει ότι με το Σήμα Επισκεψιμότητας θα καταστεί ευρύτερα γνωστή η επιχείρηση του και θα αποτελέσει πόλο έλξης για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κύκλο παραγωγής του τυριού. Μέχρι σήμερα σχολεία είναι αυτά που έχουν επισκεφτεί τη συγκεκριμένη μονάδα στα Γρεβενά, ενώ έχει ενταχθεί και σε διαδικτυακή πλατφόρμα προώθησης και προβολής του γαστρονομικού τουρισμού.

Ελαιοτριβείο στην Κρήτη προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες 

Στην άλλη άκρη της Ελλάδας, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό Μελιδόνι του νομού Ρεθύμνης, το ελαιοτριβείο Παρασκάκη για 18 και πλέον χρόνια αποτελεί χώρο επισκέψιμο για τον επισκέπτη που θα θελήσει να μάθει τα μυστικά της ελιάς. Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που έχουν επισκεφτεί το εν λόγω ελαιοτριβείο, τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Τζοάνα Παρασκάκη. «Μας έχουν ανακαλύψει από το Trip Advisor» αναφέρει μεταξύ άλλων και υπογραμμίζει το μεγάλο ενδιαφέρον των ξένων επισκεπτών να ανακαλύψουν αλλά και να ζήσουν εμπειρίες, σαν ντόπιοι κάτοικοι. Μάλιστα οι επισκέπτες δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τον κύκλο παραγωγής του λαδιού, καθώς από την παραγωγή μέχρι και την εξαγωγή του λαδιού από το ελαιοτριβείο γίνεται με τρόπο βιώσιμο χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον. Ακόμα και τα υπολείμματα του ελαιοτροβείου κομποστοποιούνται και ρίχνοται στα ελαιόδενδρα ως λίπασμα.

Ο γαστρονομικός τουρισμός αναπτύσσεται αργά αλλά σταθερά

«Κανείς δεν πάει στην Κοζάνη για να δει πως παράγεται ο κρόκος Κοζάνης, ωστόσο αυτό μπορεί να το κάνει αν βρεθεί στην περιοχή», σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αλέξανδρος Μεγαπάνου, ιδρυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας www.gastronomytours.gr, στην οποία προβάλλονται επισκέψιμες επιχειρήσεις και παραγωγοί ελληνικών γαστρονομικών προϊόντων.
Ο κ.Μεγαπάνου εξηγεί ότι απέχει πολύ ώστε μια επιχείρηση, μια δραστηριότητα, να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών ξεπερνώντας σε φήμη ακόμα και τον ίδιο τον προορισμό. Δεν θα πάει στην Κρήτη ο Γάλλος επισκέπτης μόνο και μόνο για τα επισκέψιμα Οινοποϊία, ωστόσο θα έλθει στην Κρήτη και θα τα αναζητήσει, αν είναι στο πεδίο του ενδιαφέροντος του.
«Ο γαστρονομικός τουρισμός είναι μια εμπειρία που είναι σε σημαντική αύξηση. Αναπτύσσεται αργά αλλά σταθερά. Πλέον οι επισκέπτες ψάχνουν τους προορισμούς και δεν θέλουν να πάνε εκεί που πάει η μάζα των επισκεπτών», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μεγαπάνου.
Αναφορικά με τους επισκέπτες που δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για την αναζήτηση τέτοιων εμπειριών, οι Αμερικάνοι ξεχωρίζουν, ενώ ακολουθούν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι αλλά και οι Ιταλοί, σύμφωνα με τον κ. Μεγαπάνου.
Για τον κ. Μεγαπάνου καταλυτικός θα μπορούσε να γίνει ο ρόλος των Περιφερειών και των δήμων στο σκέλος της προβολής και προώθησης των περιοχών που φιλοξενούν τέτοιες επιχειρήσεις.

Σοφία Ζαχαράκη: 17 εκατ. Ευρώ θα διατεθούν για την υλοποίηση δράσεων προβολής και προώθησης του ειδικού δικτύου γαστρο-αγροτουρισμού

Στο σημείο αυτό η υφυπουργός Τουρισμού επισημαίνει πως ιδιαίτερο είναι το βάρος στην αξιοποίηση των κονδυλίων που θα λάβει η χώρα μας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Περισσότερα από 17 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την υλοποίηση δράσεων προβολής και προώθησης του ειδικού δικτύου γαστρο-αγροτουρισμού που αναπτύσσει το υπουργείο και στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν μονάδες παραγωγής, οι οποίες φέρουν το Ειδικό Σήμα Επισκεψιμότητας.
«Το έργο αυτό έρχεται να συμπληρώσει και να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο την αντίστοιχη πρωτοβουλία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μέσω της οποίας θα χρηματοδοτηθούν έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού υποδομών των ελληνικών παραγωγικών μονάδων. Αυτό επισφραγίζει και το πρόσφατο μνημόνιο συνεργασίας που υπογράψαμε με τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και τον ΟΦΥΠΕΚΑ για την προστασία και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών που παράγονται ή παρέχονται αντιστοίχως σε προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000», αναφέρει.

15 οινοποιεία απέκτησαν το Ειδικό Σήμα Επισκεψιμότητας του υπουργείου Τουρισμού το 2021

Υπογραμμίζεται ότι ήδη την περασμένη χρονιά, και παρά τις ειδικές συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, 15 οινοποιεία απέκτησαν το Ειδικό Σήμα Επισκεψιμότητας του υπουργείου, με το εγχείρημα να αγκαλιάζεται θερμά από τα οινοποιεία της χώρας, σύμφωνα με την υφυπουργό Τουρισμού.
Στο μεταξύ, όπως τονίζει η κυρία Ζαχαράκη, ενεργοποιούνται όλα τα μέσα για την προβολή της ελληνικής κουζίνας και οίνου. Τόσο με την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών για την αναβάθμιση του Ειδικού Σήματος Αγροτουρισμού και Επισκέψιμων Οινοποιείων με σκοπό την βελτιστοποίησή τους και την ουσιαστική τους θωράκιση, όσο και με περισσότερο στοχευμένες ενέργειες, όπως το Οδοιπορικό Οινοτουρισμού το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε Σαντορίνη και Δυτική Μακεδονία. Στις στοχευμένες ενέργειες εντάσσεται η δημιουργία ειδικού portal για την ανάδειξη Επισκέψιμων Οινοποιείων και η Συγκρότηση του πρώτου Εθνικού Συμβουλίου Οινοτουρισμού.

Κ.Χαλκιαδάκης

Ετικέτες: γαστρονομικός τουρισμόςελληνικό τουρισμόΕπισκέψιμα ΖυθοποιείαΕπισκέψιμα Οινοποιείατουριστικό προϊόν
Το Θάρρος στο Google News Ακολουθήστε το Θάρρος στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση
Προηγούμενη Ανάρτηση

Γιώργος Αμανατίδης: Στήριξη του κλάδου της αλιείας στη λίμνη Πολυφύτου

Επόμενη Ανάρτηση

Πώς θα έρθουν οι εργάτες γης στα χωράφια

Θάρρος

Θάρρος

Καθημερινή ενημέρωση, Ειδήσεις, Νέα για την Κοζάνη - Ηλεκτρονική Εφημερίδα για τη Δυτική Μακεδονία.

Τα fake news είναι junk news και βλάπτουν την ενημέρωσή σου
 61066

Ads

Spiroulina Platensis
SMS Dynamic - Μαζικές Αποστολές
Car Sale
ΤΑΓΑΡΑΣ

Τελευταία Νέα - Ειδήσεις

Κοζάνη: 11 Κρούσματα – Κορονοϊός: 3.066 Κρούσματα, 24 Θάνατοι, 171 Διασωληνωμένοι

Κοζάνη: 11 κρούσματα – Κορονοϊός: 3.066 κρούσματα, 24 θάνατοι, 171 διασωληνωμένοι

Θάρρος
16/05/2022
0

Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα καταγράφονται 24 νέοι θάνατοι ενώ στις ΜΕΘ της χώρας νοσηλεύονται 171 διασωληνωμένοι ασθενείς. Καταγράφονται...

 Οι Χθεσινές Εκλογές Του Συριζα Π.σ. Και Η Αθρόα Συμμετοχή Των Πολιτών Έδειξαν Τον Δρόμο Της Πολιτικής Αλλαγής

Καλλιόπη Βέττα: Οι χθεσινές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και η αθρόα συμμετοχή των πολιτών έδειξαν τον δρόμο της πολιτικής αλλαγής

Θάρρος
16/05/2022
0

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την διεξαγωγή των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., δήλωσε: «Η...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου Στην Κοζάνη…

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Κοζάνη…

Θάρρος
16/05/2022
0

Στο δημοτικό γήπεδο Κοζάνης θα τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου στις 18 Ιουνίου. Συμμετέχει ο Κώστας Καραφώτης  Πρόγραμμα περιοδείας Συναντώ την...

Συγχαρητήριο Μήνυμα Του Δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή, Προς Την Ομάδα Ποδοσφαίρου Αναγέννηση Εράτυρας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή, προς την ομάδα ποδοσφαίρου Αναγέννηση Εράτυρας

Θάρρος
16/05/2022
0

Ο Δήμαρχος Βοΐου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου ΄΄Αναγέννηση Εράτυρας΄΄ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της  Β΄...

13Η Αιμοδοσία Του 2022, Πάντα Με Μάσκα &Amp; Ραντεβού

13η Αιμοδοσία του 2022, πάντα με Μάσκα & ραντεβού

Θάρρος
16/05/2022
0

Αιμοδοσία την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022  από τις 15:30 – 20:30, (προσέλευση μέχρι 20:00), στα γραφεία του Συλλόγου, Π. Χαρίση...

Δημοφιλή Άρθρα

“Έφυγε’ Από Τη Ζωή Η Δέσποινα Νικολαϊδου

“Έφυγε’ από τη ζωή η Δέσποινα Νικολαϊδου

Θάρρος
19/12/2021
0

Η Δέσποινα Νικολαΐδου έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών. Ασχολήθηκε με το πολιτισμό, ενώ ήταν σύζυγος ...

Πρωταθλητής Γρεβενών Ο Πυρσός Γρεβενών

Πρωταθλητής Γρεβενών ο Πυρσός Γρεβενών

Θάρρος
29/04/2022
0

Πρωταθλητής Γρεβενών αναδείχτηκε ο Πυρσός για 6η φορά στην ιστορία του και θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Γ' Εθνική...

Γέφυρα Ζωής: Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Κτήριο Του Συλλόγου Αλωνακίων “Πόντος”, Τη Δευτέρα 9 Μαΐου

Γέφυρα Ζωής: Εθελοντική αιμοδοσία στο κτήριο του συλλόγου Αλωνακίων “Πόντος”, τη Δευτέρα 9 Μαΐου

Θάρρος
04/05/2022
0

Μετά την πραγματοποίηση του διαγωνισμού τσουγκρίσματος αυγών συνεχίζουμε με την εθελοντική αιμοδοσία στο κτήριο του συλλόγου την Δευτέρα 9 Μαΐου...

Πε Κοζάνης: Οι 10 Του Συριζα Για Την Κεντρική Επιτροπή

ΠΕ Κοζάνης: Οι 10 του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Επιτροπή

Θάρρος
16/05/2022
0

Σύμφωνα με τα “ανεπίσημα” στοιχεία από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Μακεδονίας οι 10 που εκλέγονται στην νέα ΚΕ του κόμματος...

Ενημερωτική Εκδήλωση Του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φλώρινας Με Το Κεθεα Δυτικής Μακεδονίας

Ενημερωτική εκδήλωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φλώρινας με το ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας

Θάρρος
10/05/2022
0

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Το φαινόμενο της εξάρτησης και η λειτουργία των δύο μονάδων του ΚΕΘΕΑ στη Δυτική Μακεδονία» διοργάνωσε...

Αγγελίες Κοζάνης

Πωλειται Γκαρσονιέρα 17.000 Ευρώ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα 17.000 ευρώ

Θάρρος
21/04/2022
0

ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα 17.000 ευρώ, 42 τ. μ., στην Κοζάνη επί της οδού Γκέρτσου και Ολύμπου γωνία , με ατομική τηλεθέρμανση....

Ζητούνται 2 Άτομα Για Εργασία

Ζητούνται 2 άτομα για εργασία

Θάρρος
18/04/2022
0

      ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MINTELIS ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ -ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ Ζητούνται 2 άτομα για εργασία μέσω των Προγραμμάτων του ΟΑΕΔ: Α)΄΄Πρόγραμμα για ανέργους ηλικίας 18-29 ετών ΄΄ ή  Β)΄΄Πρόγραμμα...

Ζητουνται Οδηγοί – Μεταφορείς

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ οδηγοί – μεταφορείς

Θάρρος
01/04/2022
0

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ οδηγοί – μεταφορείς , με δίπλωμα Γ΄ κατηγορίας ,για εργασία σε μεταφορική εταιρία. Τηλέφωνο 2461034945

Έμπειρη Κυρία Που Αναλαμβάνει Γιαγιάδες Με Αλτσχαιμερ Ή Κατάκοιτες

Έμπειρη κυρία που αναλαμβάνει γιαγιάδες με αλτσχαιμερ ή κατάκοιτες

Θάρρος
21/02/2022
0

Έμπειρη κυρία που αναλαμβάνει γιαγιάδες με αλτσχαιμερ ή κατάκοιτες , σε δικό της χώρο, ζητά εργασία. Τηλέφωνο 6973313421 κ. Ελένη

Απιστευτεσ Ευκαιριεσ - Δυνατεσ Προτασεισ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ – ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!!

Θάρρος
27/01/2022
0

ΜΟΝΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ:ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ Το γραφείο μας ανέλαβε 3 φανταστικά αγροτεμάχια σε μοναδικά χαμηλές τιμές Α) επί του κεντρικού δρόμου Κοζάνης -...

Σχετικά Άρθρα

Προβολή Βραβευμένης Ουκρανικής Ταινίας Για Το Άγιο Όρος Υπό Την Αιγίδα Του Εοτ
Cine - Tv

Προβολή βραβευμένης ουκρανικής ταινίας για το Άγιο Όρος υπό την αιγίδα του ΕΟΤ

02/04/2022
Οι Πρώτες Εκτιμήσεις Για Τον Τουρισμό – Επιστροφή Στα… Ψηλά Του 2019
Ελλάδα

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τουρισμό – Επιστροφή στα… ψηλά του 2019

08/02/2022
Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης Για Τον Ελληνικό Τουρισμό
Ελλάδα

Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Ελληνικό τουρισμό

14/01/2022
E64Cd38A68A6781E20E92Bb370A81109
Τουρισμός

Τουρκική εφημερίδα εξυμνεί τον Ελληνικό τουρισμό

12/07/2021

Θάρρος | Ηλεκτρονική εφημερίδα Δυτικής Μακεδονίας
Καθημερινή ενημέρωση, Ειδήσεις, Νέα για την Κοζάνη
Εφημερίδα για τη Δυτική Μακεδονία
ΘΑΡΡΟΣ

  Τσόντζα 2 Κοζάνη

  +30 2461038611

  +30 2461034611

  tharos@otenet.gr

  • Κοζάνη
    • Δ. Βοίου
    • Δ. Εορδαίας
    • Δ. Κοζάνης
    • Δ. Σερβίων-Βελβεντού
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Θαρραλέος
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Θέματα
    • Δελτία Τύπου
    • Κοινωνικά
    • Συνεντεύξεις
  • Αθλητικά
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Υγεία
    • Διατροφή
  • Οικονομία
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Περιβάλλον
  • Τουρισμός
  • Τρόπος Ζωής
    • LifeStyle
    • Γεύσεις

Πολιτική & Όροι Χρήσης

  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας

© 2022 Εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ Δυτικής Μακεδονίας

No Result
View All Result
  • Κοζάνη
    • Δ. Βοίου
    • Δ. Εορδαίας
    • Δ. Κοζάνης
    • Δ. Σερβίων-Βελβεντού
  • Δυτική Μακεδονία
    • Γρεβενά
    • Καστοριά
    • Φλώρινα
  • Ελλάδα
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
    • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
  • Πολιτισμός
    • Εκδηλώσεις
    • Τεχνολογία
    • Αυτοκίνητο
  • Άρθρα-Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Περιβάλλον
  • Τουρισμός
  • Υγεία
    • Διατροφή
  • Τρόπος Ζωής
    • LifeStyle
    • Γεύσεις
  • Αγγελίες

© 2021 tharos.gr All Rights Reserved.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Posting....
Go to mobile version