Τρίτη 12 Δεκ 2017 8:53      

Ξεκινά η διανομή της "Ουτοπίας" του Νίκου Κουρού στις αίθουσες

Μετά από μια πετυχημένη πορεία σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ και αρκετές διακρίσεις, έφτασε η ώρα της διανομής στις αίθουσες για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Νίκου Κουρού ''Ουτοπία''. Η ταινία, που πρόσφατα αναφέρθηκε ανάμεσα στις 20 ελληνικές ταινίες μυθοπλασίας μεγάλου μήκους που διεκδικούν τις υποψηφιότητες για τα βραβεία 2017 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της σε ανοιχτή εμπορική προβολή στην Αθήνα την Πέμπτη 9 Μαρτίου στο Σινέ Αλκυονίς, όπου θα παίζεται αρχικά για μια εβδομάδα. Τη διανομή ανέλαβε η New Star Art Cinema.

Στις 10 Μαρτίου η ''Ουτοπία'' θα προβληθεί στο Ρέθυμνο από την Κινηματογραφική Λέσχη του Ρεθύμνου, στα πλαίσια της συνεργασίας με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ''Γέφυρες''.

Στην Κοζάνη θα προβάλλεται από τις 16 Μαρτίου και για τέσσερις συνεχόμενες μέρες στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον, ενώ θα τη δούμε και στην Πτολεμαίδα την 1η Απριλίου στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας «Η πόλη γιορτάΖΕΙ» στο Κτήριο Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαίδας.

''Ουτοπία'' Νίκος Κουρούς κινηματογράφος Ταινία

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top