Δευτέρα 11 Δεκ 2017 20:44      

Στην Πτολεμαΐδα Παρουσίαση ψηφοδελτίου και προγραμματικής πρότασης συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Σας προσκαλούμε στην ανοιχτή συγκέντρωση του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»,  με επικεφαλής τον Γιάννη Μητλιάγκα στην οποία θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και της προγραμματικής μας πρότασης, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Εργατικό ΚέντροΠτολεμαΐδας.  

Μια ευρεία ομάδα πολιτών – επιχειρηματιών, από όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας, των ηλικιών και των γεωγραφικών διαμερισμάτων της Π.Ε., συμφωνήσαμε πως μόνο η θετική στάση απέναντι σε συλλογικές διαδικασίες όπως οι εκλογές του Επιμελητηρίου στις 10 & 11 Δεκεμβρίου, είναι η λύση στα σημερινά αδιέξοδα.

Πενήντα πέντε (55) υποψήφιοι, εκ των οποίων το 82% είναι πρώτη φορά υποψήφιοι και το 20% γυναίκες αποτελούν τη σύνθεση του ψηφοδελτίου το οποίο διαρθρώνεται ως ακολούθως ποσοστιαία στα τέσσερα (4) τμήματα (Γουνοποιών  3,6%, Εμπορικό 27,3%, Μεταποίησης 32,7% και Υπηρεσιών 36,4 %).

Θέλουμε ένα Επιμελητήριο που θα είναι πρώτα από όλα συνεργάτης των μελών του, αλλά και κόμβος δικτύωσης και διασύνδεσης των κλάδων, ένα επιμελητήριο ουσιαστικό αρωγό και πρακτικό οδηγό σε κάθε επιχειρηματικό βήμα.

Η προγραμματική πρόταση που καταθέσαμε προς τους συνάδελφους επαγγελματίες διαμορφώνει μια σχέση αμφίδρομη, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια, καθώς το Επιμελητήριο είναι και πρέπει να παραμείνει ανοιχτό στα μέλη του και την ευρύτερη κοινωνία.

Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Παρουσίαση ψηφοδελτίου προγραμματικής πρότασης Συνδυασμός

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top