Τρίτη 12 Δεκ 2017 8:47      

Πρεμιέρα από τη θεατρική ομάδα « ΔΗΘΕΝ»

Η πρεμιέρα, για την παράσταση «Οι Γαμπροί της ευτυχίας», που ανεβάζει  η Θεατρική ομάδα « Δήθεν», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Πρόκειται για μία απολαυστική κωμωδία του παλαιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, που σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και που, στην πρεμιέρα της παράστασης,  κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού στην Πτολεμαΐδα.

Οι γαμπροί της Ευτυχίας είναι ελληνική κωμική ταινία του 1962, σε σκηνοθεσία Σωκράτη Καψάσκη. Το σενάριο γράφτηκε από τους Νίκο Τσιφόρο και Πολύβιο Βασιλειάδη, το οποίο βασίστηκε σε δικό τους θεατρικό έργο. Την παραγωγή να γίνεται από τον Κλέαρχο Κονιτσιώτη. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης και Νίκος Ρίζος.

Η ταινία, είναι η τρίτη κατά σειρά, που πρωταγωνιστούν οι τρεις αυτοί ηθοποιοί. 

Η ταινία επικεντρώνεται στα αδέλφια Ταρνιάτη, με τον αδελφό να προσπαθεί να παντρέψει την αδελφή του, η οποία αρνείται να ακολουθήσει τη μόδα της εποχής, και να γίνει ποθητή, ώστε κι αυτός να μπορέσει να παντρευτεί, καθόσον είναι αρραβωνιασμένος οχτώ χρόνια.

Ο τελευταίος γαμπρός που ο Βαγγέλης δείχνει στην Ευτυχία είναι ο Κλεομένης, ο οποίος μετά από το ταξίδι τους στην Ύδρα ερωτεύεται την ανιψιά της οικογένειας.

Ωστόσο, την Ευτυχία, θέλει να την παντρευτεί κι ο Κούλης, ο οποίος νομίζει ότι κληρονομεί 120.000 λίρες.

Πρεμιέρα θεατρική ομάδα « ΔΗΘΕΝ»

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top