Τετάρτη 13 Δεκ 2017 7:10      

«Πορευτήκαμε με συλλογικότητα και ενότητα..»

Με θετικό πρόσημο για το έργο που επιτέλεσε στο ΕΒΕ αποχωρίζεται ο Κώστα Κυριακίδης το Επιμελητήριο Κοζάνης. Σε   συνέντευξη τύπου ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΒΕ  χθες έκανε  τον απολογισμό των πεπραγμένων της απερχόμενης διοίκησης του ΕΒΕ Κοζάνης τονίζοντας μεταξύ άλλων  την ζωντάνια και την ενεργητικότητα  καθώς και την «αποκέντρωση» που προσέδωσε στο θεσμό   η απερχόμενη διοίκηση: 

«Yπήρξαμε ένα Επιμελητήριο που δεν κλείστηκε στο γραφείο του. Πραγματοποιήσαμε πολλά περιφερειακά τακτικά διοικητικά συμβούλια στα Σέρβια, στη Σιάτιστα, στη Νεάπολη, στην Πτολεμαΐδα και στην Αιανή», ανέφερε ο κ. Κυριακίδης,  υπογραμμίζοντας με σημασία: «ό,τι θετικό έγινε στο επιμελητήριο χρεώνεται σ’όλους τους συνεργάτες μου και ό,τι (τυχόν)αρνητικό  σε εμένα προσωπικά». 

Τόνισε   πως η απερχόμενη διοίκηση αφήνει ταμείο περίπου 500.000 ευρώ και 1.000.000 από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης. Ο κ. Κυριακίδης καταλήγοντας  το απολογισμό της θητείας του ανέφερε: 

 «Ο υποφαινόμενος κι η απερχόμενη διοίκηση, πέραν των προαναφερθέντων στοιχείων, που κατάφερε σε επίπεδο έργου κι επιδόσεων, αφήνει ως βασική και κυρίαρχη παρακαταθήκη, για τη νέα περίοδο, τη συλλογικότητα και την ενότητα. Με αυτές τις έννοιες πορευτήκαμε σε όλη την περίοδο διοίκησής μας και με αυτές ολοκληρώνουμε.

Μπορώ να καταλάβω και να δικαιολογήσω – αν θέλετε – στο πλαίσιο ενός προεκλογικού αγώνα, να ακούγονται και να λέγονται, κάποια πράγματα, μόνο για να ακούγονται και να λέγονται. Κάποια απ’ αυτά αφορούσαν κι εμένα προσωπικά.

Δεν είπα το παραμικρό κι ούτε, σήμερα, θα το κάνω, ακριβώς επειδή είναι ενάντια στις αξίες και τις αρχές μου να το να “αβαντάρω” ή να “στοχοποιώ” ανθρώπους, ακόμη κι αν κάποιοι με έχουν αδικήσει με τα λεγόμενά τους.

Ως διοίκηση είμασταν μακριά από κόμματα και διχαστικές πρακτικές. Αποδείξαμε πώς είναι να λειτουργείς συλλογικά και είμαι βέβαιος πως και η επόμενη μέρα στο Επιμελητήριο θα είναι της ίδιας φιλοσοφίας.

Εκφράζω αυτή τη βεβαιότητα, διότι, γνωρίζω προσωπικά όλους τους επικεφαλής των συνδυασμών και ξέρω πως θα παλέψουν, με σεβασμό ο ένας στον άλλον, για ένα Επιμελητήριο καλύτερο».

Απολογισμός θητείας Κ.Κυριακίδης ΕΒΕ Κοζάνης

Ακολουθήστε το "tharos.gr" στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top